درود
behi0021; جان من هم ابتدای آشنایی با انجمن تصورم شبیه شما بود اما نه تنها هیچیک از مدیران محترم بلکه هیچیک از مسئولین محترم دیناری بابت همکاری با سایت دریافت نمیکنند و در شرایط حاضر که بابت دوره آموزشی بخوبی از مشکلات سایت مطلع شدم به این حقیقت ایمان آوردم که حتی مدیریت محترم کل نیز زیان قابل توجهی تحمل میفرمایند تا این سایت به سرنوشت سایت های مشابه دچار نشود و حفظ گردد .
لذا همانطورکه حبیب بسیار عزیز مستند مقررات را منعکس فرمودند نه تنها در شرایط فعلی بلکه از بدو امر ، مدیران و مسئولین محترم تکلیفی بابت رفع مشکل متقاضیان عزیز نداشته اند و اساسا مبلغ ناچیز عضویت نیز مغایر با چنین وظایفی است .
تکلیف مدیران محترم صرفا ساماندهی به تاپیک ها و مراقبت از آشفتگی و برخورد با تخلفات است اما همانطور که بدرستی فرمودید در گذشته نسبت به حل مشکل متقاضیان نیز خارج از وظیفه ، تلاش مستمری داشتند که بدلایل مشخص و معلوم کاهش یافته .
در هر صورت حق عضویت بابت استفاده از اطلاعات و فایل های موجود است که حقیقتا گنجینه بسیار بسیار ارزشمند است و بدون تردید صدها برابر مبلغ ناچیز عضویت از آنها استفاده کرده و میکنیم.
لذا هر چند گلایه حضرت عالی ناشی از مشکلات غیرقابل تحمل و قابل درک و هضم است که انسان را از مقام انصاف خارج میسازد اما شایسته است با همکاری و تلاش بیشتر ، نقائص تحمیلی را جبران کنیم و البته زحمات و فعالیت پیوسته و خوب شما قابل تقدیر و تحسین است.
اما واضح است که اگر علاوه بر فشار مالی ، موجبات تشدید فشار روحی و روانی مسئولین محترم را نیز فراهم کنیم بدون شک از این گنجینه های ارزنده تر از جواهر بزودی و بکلی محروم خواهیم شد و تردید ندارم در اینصورت جز افسوس عمیق ثمری عایدمان نخواهد شد.
لذا بخاطر منافع خودمان هم که شده با ترغیب اعضاء محترم موجبات فعالیت بیشتر و رونق کافی را فراهم کنیم و اگر مساعدت مادی مقدورمان نیست ، با فعالیت بیشتر و کلام مثبت و دلگرم کننده در حفظ این گنجینه بزرگ تلاش موثر و رایگان و بی هزینه کنیم.
راستی کلامی هم بابت عبارت درود که مورد توجه و تاکید شما قرار گرفته.
ازآنجاکه چند سال قبل مطلع شدم کلمه « سلام » عبارتی عربی است که تا اینجا عیب بزرگی نیست و قابل تحمل است اما ازآنجاکه دارای تاریخچه ای خارج از شان ایرانی است لذا پس از آن حتی المقدور از عبارت « درود » استفاده میکنم.
سپاس و تقدیر
سلام
استاد عزیز من از شما فوقالعاده ممنونم بشخصه در هر جا که بودین کمک شایانی به افراد کردین.در جواب جناب حبیب عزیز هم من اصلا کوچکترین اشاره ای به موضوع مالی نکردم اصلا اون مبلغ حق عضویت مقدار قابل تاملی نیست اصلا چه بسا ارزش یه فایل در این سایت دها برابر ان باشد من نسبت به دید خود قبلا اعضای رده بالا نه لوزما مدیران فعالیت بیشتری داشتن ولی الان کم شده از ارزش معنوی همه مدیران و سرپرستان اگاه هستم و میدلنم شخصیت والای دارند از هر لحاظ من فقط دوست ندارم این سایت مثل سایر سایت ها پایین بیاد .و حتی یک درصد این پست را برای خودم نزاشتم چون اکثرا جواب سوالات خود را گرفته یا در سایت پیدا کردم ولی با توجه به اوضاع اقتصادی و مالی جامعه شاید جواب یک سوال برای یک کاربر بتواند منبع رزق و روزی شود و این بسیار پسندیده است باز از مطرح کردن این پست در این تاپیک معذرت میخواهم.واز استاد بزرگم غزال عزیز و سایر مدیران و سرپرستان ممنونم گله من در حد یه یاد اوری. بود البته شاید سمت ان باید به افراد قدیمی تر که فعال بودن والان نیستن باید میبود