AliAkbar78
کاربر
- 2020-03-28
- 8
- 13
استاد غزال سلام این موردی که فرمودید{تقویت صدای تلفن پاناسونیک} میشه مختصر توضیحی در موردش بدید چون که منم یه تلفن بیسیم پاناسونیک دارم که دقیقا با همین مشکل رو بروستدرود
این شیوه برای هر سیستمی قابل اجراست اما ازآنجاکه باید بتوانیم از نتیجه تغییرات عملی مطلع شویم و ازآنجاکه اطلاع از تقویت و کیفیت صدا بدون ابزار گرانقیمت و اسیلوسکوپ مقدور و میسر میشه لذا همگان در خصوص تقویت قدرت و کیفیت صدا ، قادر به استفاده از این شیوه بسیار ساده هستند.
اما درخصوص تصویر ، ازآنجاکه اطلاع از نتیجه تغییرات مستلزم استفاده از تجهیزات گرانقیمت است که اولا همگان ندارند و ثانیا بسرعت و در زمان کوتاهی حاصل نمیشه ، زیرا سیگنال بسیار ضعیف تصویر با نزدیک شدن هر جسمی متاثر میشه و مثلا از نزدیک شدن دست انسان تاثیر میپذیره و ازآنجاکه فراهم کردن شرایط لازم دشوار است و مثلا تهیه اسیلوسکوپ فرکانس بالا و بسیار حساس که قادر به مشاهده سیگنال مورد نظر باشیم هزینه سنگینی تحمیل میکنه .
لذا باوجودیکه از روش ارتقاء کاملا مطلع خواهید شد اما اجرای آن بدلایل فوق مقرون بصرفه نیست .
مثلا زمانیکه از تقویت آنتن برای تقویت سیگنال تلویزیون استفاده میشد ، از این شیوه برای افزایش قدرت و کیفیت تقویت آنتن هم استفاده میکردم زیرا بسادگی قادر به مشاهده اثر تغییرات هستیم و اگر با وسیله عایقی ، تغییراتی اعمال کنید و کیفیت تصویر برفکی بهتر بشه یعنی این تغییر مناسب تر و ایده آلتره .
و یا ضعف تلفن بیسیم پاناسونیک که هر چند بدرستی بخاطر ندارم اما هر کسی از این تلفن استفاده کرده صدای طرف مقابل بقدری ضعیفه که موجب عذاب میشه و با همین روش رفع کردم و چند سال قبل در تاپیکی تقدیم کردم
به همین دلایل که مشاهده لحظه ای نتیجه تغییرات در اینورتر ، با چشم و گوش میسر نمیشه در اینورتر هم بسادگی حاصل نمیشه.
بنابرین با ابزار و تجهیزات لازم ، هر سیستمی قابل ارتقاء است اما هر سیستمی مقرون بصرفه نیست .
البته اینکه چه قطعاتی باید تغییر کنه و محدوده مجاز تغییرات چقدر باشه که موجب بروز خسارتی نشه در این دوره خواهید آموخت .
سپاس