rasoulianhm
کاربر
- 2009-11-29
- 10
- 22
با عرض سلام وخسته نباشید اگر زحمت نباشه من یه شارژاتوماتیک باطری 12 ولتی 60امپر از نوع باطری خشک که اگر خروجی شارژه را به هم اتصال دهیم قطع بشه ودر موقع اتصال اشتباه الام بده با تشکر
سلام :ضمن عرض سلام میخواستم راهنمایی کنید که دیاگرامی که برای شارژر باطری 12 ولت (صفحه اول همین موضوع) آپلود شده برای شارژ کردن یه باطری 95 آمپر ساعت قابل استفاده هست یا نه و اگر نیست یک نمونه لطف کنید که بتونه این باطری رو شارژ کنه و قطع کن داشته باشه و همینطور اگر باطری خراب بود برای شارژر مشکلی بوجود نیاد همینطور ساختنش خیلی سخت نباشه...خیلی ممنون...
سلام :سلام اقای رجبی من معادل 2n4443پیدانکردم وهمانBT151 استفاده کردم و در مورد پست چهار لیست قطعات فرق کرده ومن در موقع تنظیم ولتاژاز12به15 پرش میکنه مشکل مدار نمیدانم کجاست خواشمند راهنمای کنید باتشکر
با سلام :بنام خدا
ضمن عرض سلام - با تشکر از همه دست اندر کاران این سایت . نیاز به راهنمایی و کمک شما گرامیان دارم تا بتوانم مشکل عموی پیرم را حل نمایم .
عموی پیری دارم که متاسفانه زمین گیر است و برای جابجایی از بیلی چر استفاده میکند - چند ماه قبل با استفاده از یک موتور و متعلقات مربوطه ، بیلیچرش را برقی کردم که اونقدر خوشحال شد که حد ندارد و بسیار راحتر جابجا میشود مشکل اینجاست که مدام باید باطری آن را توسط برق 220 شارژ کنم در صورتیکه امکان آن بخاطر صرف زمان برایم مقدور نیست . چگونه میتوانم با استفاده از ماشینم آن را شارؤ کنم .آیا اگر همزمان دو باطری روی ماشین باشد و توسط دینام شارژ شود تاثیری روی هم ندارد ؟