دوستان
ببخشید من یک لب تاب دل دی 600 دارم که مدتی پیش فیش مربوط به آدابتور آن ازروی بردلب تاب خراب شده ودائما قطع ووصل میشد البته خودفیش شارژرهم قعطی داشت که آن را هم عوض کردم وبرای مدت شش ماه هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه دوباره همین مشکل دوباره بوجودآمد که دراثرمرغوب بودن فیش ومادگی فیش روی بردلب تاب دوباره به این درددچارشدوبازهم من مجبور به تعویض این دوفیش البته ایندفعه ازجنس مرغوب استفاده کردم ولی دراثریک بی احتیاطی که حواسم نبودکه شارژربه برق شهرمتصل است سیم مثبت یک لحظه به بدنه لبتاب برخورد کردکه البته شارژر دراثراین اتصالات خودش سریع برق راقطع میکندوبایددوشاخه رایکباربکشی ودوباره بزنی تادوباره شارژرروشن شودولی لب تاب دیگربرق را ازآی سی 4435 به آن طرف رد نمیکند وهمچنین قبل ازاین اتصالی لب تاب با باطری روشن میشد ولی الآن دیگه روشن نمیشه ولتاژشارژرراهم چک کردم مشکلی نداشت ومثل دفعات قبل همان ولتاژبود20ولت که روی شارژرلب تاب نوشته ولی ....
آیا روی برد فیوزی وجوددارد ؟ آیا باید کار خواصی انجام بدم تا چیزی مثل بایوس اجازه روشن شدن رابه قسمت های اصلی برد رابدهد البته من زیاداطلاعات درموردبایوس ندارم ولی این اتصال به اندازه ای نبودکه چیزی بسوزد چون خیلی سریع بودوباولتاژخودشارژرلب تاب بودوحتی به قسمتهای قطعات هم برخوردنکرده فقط به لبه بدنه که منفی برد میباشد برخورد کرد بایک شارژردیگرکه داشتم امتحان کردم ولی...
ازاستادان باتجربه وخلاق این بخش وهمچنین مدیراین قسمت ممنون میشم من بیسواد ومبتدی ویاهرچیزی که شمامهندسین بگین حق منه که دست به کاری زدم که کارمن نبوده راهنمایی کنید.
شرمنده همگی