تشكر
هوالعلیم
اول ورودی شارژر یک فیوز قرار دارد با علامت f برروی برد یا یک سلف فیوزی با علامت l وجود دارد اول آن را چک کنید سپس به سراغ ماسفت های ورودی رفته بر روی پایه d باید ولتاژ شارژر را داشته باشید و برروی پایه g هم ولتاژ 3.3 v باید باشد اگر ولتاژ 3.3 v نباشداشکال در آی سی شارژ است چون این ولتاژ برای درایو کردن ماسفت های ورودی است برای چک کردن ماسفت های 8 پایه ای ورودی پراب مولتی متر را 3 ثانیه برروی d و s داشته باشید اگر بیزر بوق ممتد زد و عدد 0 را نشان داد پراب را برعکس کرده و دوباره چک کنید اگر مجددا بوق ممتد زد و همچنان عدد صفر بود ماسفت ورودی شما سوخته است البته این تست ماسفت را موقعی انجام دهید که شارژر یا باطری به دستگاه وصل نباشد البته تست ماسفت در بیرون برد کمی فرق میکند و اگر در تست ماسفت مولتی متر بوق ممتد نزد و و عددی نشان داد و شما هم نتوانستی مشکل را پیدا کنی مجددا راهنمایتان میکنم ان شاالله
سلام قربان
ممنون ازاينكه به نوشته هاي من توجه كرديد وشرمنده ازاينكه دير به نوشته هاي مفيد شما جواب دادم چون كامپيوتردردسترس من نبود به هرحال باتوجه به توضيحات شما من آن فيوزي كه با علامت f فرموديد پيدا كردم ولي با علامت fl1 كه سرراه اصلي فيش آدابتور ودر پشت مين برد ميباشد واين قطعه چهارتاپايه دارد كه بصورت سيم پيچ كه برق شارژرازاين مسير ميگذرد كه ازاين چهارتاپايه -دوآن سرراه سيم منفي شارژر ميباشد واين قطعه كه شبيه بوبين ميباشدازيكطرف ورودي اصلي شارژربه آن وصل اوازخروجي آن به برد متصل مي شود واين دوسيم هاي مثبت ومنفي شارژر از داخل اين سيم پيچ ردشده اند كه من بااهمترآنهارا چك كردم وهردوپايه هامثبت ومنفي ارتباطش برقرار است ولي به هيچ جاي برد حتي يك ولت هم نمي رسد فقط اين را بگم كه اين قطعه fl1 يك روكش داشت كه جنسش بنظرم از كربن بود درمرحله دوم زمان بازكردن لبتاب شكست ولي ارتباط آن برقرار است
آيامشكل از همين است دوست من اگربله چه قطعه اي كه كاراين را انجام ميدهد ميتوانم جايگزين كنم چون بنظرم مياد اززمانيكه شكست به مشكل خورد ولي قبل آن كه بازكردم كه جاي فيش خراب شارژرروي بردرا عوض كنم مشكلي نداشتم وبعد از تعويض دوباره فيش آدابتورشارژرلب تاب روشن شد فقط اين رابگم كه باطري من خراب است كه اگرخواستيدراراهنمايي كنيداين را درنظرداشته باشيد كه باشارژرلب تاب من به راهنمايي هاي مفيدشما عمل كنم واقعا ممنونم كه منوراهنمايي كرديد منتظر دستورات شما هستم
واقعا شرمنده ام كه دير جواب دادم
داريوش