- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود و خداقوت بر عزیزان و استاد غزال عزیز و علاقه مندان محترم و کسب اجازه از اساتید محترم
از آنجا که با وجود مشکلات باورنکردنی علاقه ام به الکترونیک کم نشده و در صورت توان پیگیر هستم و سوالات و علم استاد غزال عزیزم شوق و ذوق دو چندان برای ادامه ی راه و پیشرفت در الکترونیک در من ایجاد می کنه که وصف ناپذیره
در جهت پاسخ به سوالی که استاد مطرح فرمودند و ایجاد جرقه در ذهن عزیزان و ارتقای دانش علاقه مندان و از آنجایی که به قول استاد پاسخ نادرست هم در نوع خودش میتونه مفید باشه و کمکی برای نزدیک شدن به پاسخ صحیح باشه از آنجایی که شخصا فاقد مهارت تحلیل و اطلاعات لازم برای نظر دادن در بحث تخصصی هستم و به همین خاطر متأسفانه بیشتر شاگردی می کنم و از اعلام نظر غیر تخصصی امتناع، اما به دلایل فوق و با تحقیق در مورد سوال برای کمک به علاقه مندان عزیز و صرفا نه از روی تحلیل بلکه دلایل علمی آن تقدیم می شود و خواندنش خالی از لطف نیست، امید است این پاسخ ناچیز، محرک و مشوقی برای عزیزان علاقه مند برای رسیدن به پاسخ صحیح باشد و استاد عزیز در صورت نادرستی پاسخ، در اصلاح آن یاری فرمایند.
چرا دو خازن در حالت ۱۱۰ ولت تحت فشار بیشتری قرار میگیرن؟
در این حالت، هر دو خازن به طور مستقل شارژ میشوند و هنگامی که ولتاژ بین دو خازن یکسان شود، کلید باز میشود و خازنها به طور مستقل تخلیه میشوند. این عملکرد ممکن است باعث بالا رفتن جریان بین دو خازن و افزایش حرارت آنها و منجر به کاهش عمر خازنها شود.
آیا میدونین چرا برخلاف انتظار ، عمر خازن تکی در حالت فوق بمراتب بیشتر میشه؟
در حالت استفاده از خازن تکی، خازن به طور مستقیم با ولتاژ ورودی شارژ میشود و با کاهش ولتاژ ورودی، تخلیه میشود به طور کلی، این روش میتواند به کاهش جریان و کاهش حرارت خازنها و افزایش عمر خازن منجر شود.
با آرزوی سلامتی و موفقیت،سپاس
درود
ضمن تقدیر و تشکر بابت پاسخگویی و اظهار لطف شما.
باید در نظر داشته باشید که در هر دو حالت چه ۲۲۰ ولت و چه در حالت ۱۱۰ ولت هر خازن بمقدار ماکزیمم ۱۵۵ ولت شارژ میشه و از این جهت تفاوتی ندارند.
سپاس