- 2020-07-30
- 1,231
- 3,291
- 32
دوروددرود
چند بار سوال کردم که آیا حاضر هستید قول بدهید که پاسخ صادقانهای در خصوص موضوع فنی بدهید که متاسفانه وعدهای ندادید و پس از امتناع شما و اصرار مکررم ، نهایتا در پست اخیر فرمودید «« سوال بپرسید»» که قول و وعده محسوب نمیشه و لذا همواره و مصرانه امتناع فرمودهاید .
بنابمراتب و لذا بدون نیاز به قول و وعده ، ناگزیر به بیان حقیقتی هستم که کوچکترین تردیدی در صحت آن ندارم.
بطوریکه اطمینان کامل دارم ، پاوری که عیوب آنرا گزارش فرمودی ، وجود نداره یا الان در اختیار نداری ؟
احتمالا قبلا به چنین عیبی برخورد فرمودی .
و یا بصورت تخیلی چنین عیبی مطرح فرمودی که ببینی برای چنین عیبی ، از چه روش و مسیری برای عیب یابی استفاده میکنم .
البته برای اثبات صحت مدعای فوق ، مستندات کامل و کافی در اظهارات متناقض شما وجود داره و براحتی قابل اثبات است .
ضمنا این موضوع که عیب فرضی مطرح فرمایید اشکالی نداره و تاثیری در ماهیت موضوع هم نداره ، اما بدیهی است که اگر حقیقت ماجرا مطرح میشد که عیب فرضی را مطرح فرمودهاید ، پسندیدهتر بود.
سپاس
استاد عزیزم....(میم ش رو برمیدارم از این به بعد چون شما فقط متعلق به بنده نیستید متعلق به کلیه کاربران سایت هستید)
استاد عزیز تا حالا شما به بقیه درس کار و حرفه میداید این بار نوبت بنده س به شما درس بدهم اینه زود قضاوت کردن در شئن شما نیست و اینکه موارد رو چندین بار عرض کردم شما آزمایش و فرمایشات بنده رو باور نکردید و رد کردید وقتی شما در این ارتعاش از آگاهی هستید بنده از بقیه هیچ انتظاری نمی تونم داشته باشم اگر اینطور باشه تمامی کلام در قابل تحلیل و درس شما انتزاعی و نسبی هست هنوز هیچ کس باور نکرده که حقیقت ماجرا و مداری که شما تحلیل کردید 100% همان است و همان باشد
آزمایش قبلی را دوباره در قالب تصاویر و ویدیو تکرار کردم تا بدانید مخاطبتان کیست
تصاویر آزمایش مربوطه:
ویدیو-بررسی-کامل-آزمایش--مربوطه
سپاس
آخرین ویرایش: