سلام به دوست خوبم من هم یه موردی شبیه به همین داشتم
اولین کاری که کردم بایوس رو آپدیت کردم
دومین کاری که کردم ویندوز رو با دی وی دی رایتر اکسترنال نصب کردم
تنظیمات بایوس رو دیفات کن و طبق فرمایشات دوستان تنظیمات رو انجام بده
نصب ویندوز رو بدون باتری لپ تاپ انجام بده
فکر میکنم این کارهارو بکنی جواب بگیری چون خیلی شبیه به موردی که خودم داشتم هست.
چند بار تست کردم واسه بدسکتور ؛ نمیتونه درست کنه و دقیقا سر همین سکتور این اتفاق میفته و این پیغام رو میده .البته سعی کردم با تغییر پارتیشن بندی به اون قسمت نخورم ولی مثل اینکه نمیشه . شاید نرم افزاری که استفاده میکنم خوب نباشه (hdd regenerator )
این بار هارد رو هم تعویض میکنم این مواردی رو که دوستان گفتن هم انجام میدم ببینم چی پیش میاد نتیجه رو اعلام میکنم
چند بار تست کردم واسه بدسکتور ؛ نمیتونه درست کنه و دقیقا سر همین سکتور این اتفاق میفته و این پیغام رو میده .البته سعی کردم با تغییر پارتیشن بندی به اون قسمت نخورم ولی مثل اینکه نمیشه . شاید نرم افزاری که استفاده میکنم خوب نباشه (hdd regenerator )
این بار هارد رو هم تعویض میکنم این مواردی رو که دوستان گفتن هم انجام میدم ببینم چی پیش میاد نتیجه رو اعلام میکنم
هارد رو تعویض کردم مشکل هست هنوز بایوس رو ریست کردم باتری در اوردم خلاصه همه کارها. فقط اینکه با هارد تازه تونستم وارد سیف مود بشم و 10 دقیقه کار کنم ولی با هارد قبلی نمیشد اینکارو کرد
احتمالا بجز هاردش گرافیکش هم مورد داره .هنوز وقت نکردم برد گرافیکش رو تست بگیرم شاید با تعویص خازن و سلف حل بشه که بعید میدونم