هر چند من اینو تست کردم و جواب گرفتم ولی هر چی شما میگی درسته منم اهل سخن باطلم هیچیم سرم نمیشه سوادم ندارم::_iRanTK.iR_::
درود
من تا اینجا ممنونم که پاسخ دادید.
و ممنونم که تست فرمودید .
و اینکه جواب گرفتید هم تردیدی ندارم اما نه آن جوابی که ابتدا ادعا فرمودید .
لذا از کلیه علاقمندانی که شاهد هستند دعوت میکنم این مدار ساده ابتکاری که تابحال عرضه نشده را تست فرمایند و پاسخ را همینجا اعلام فرمایند .
و لذا ازانجاکه مقادیر قطعات را در ابتکار خود بدست اوردید و تجربه فرمودید لذا مقادیر و مشخصه قطعات را اعلام فرمایید تا علاقمندان هم نتیجه مقایسه دو نقشه رایج و نقشه ابتکاری شما را اعلام فرمایند بطوریکه اگه بهتر از نقشه رایج و بصورت خطی تونست موجب کاهش و افزایش ولتاژ بشه دراینصورت از شما عذرخواهی میکنم
هرچند با وجود صحت ادعای شما هم مطلب بی ربطی نگفته بودم و نباید مبتکر یک طرح در محیطی که اطلاعی از توانایی وی ندارند درخواست تست ایده های خود را بده که بهش ایمان ندارند و دراینصورت از کیسه خلیفه بخشیده و قصد داشته از وقت دیگران برای پیشبرد اهداف خودش استفاده کنه.
و لذا حتی اگه ایده شما موثرتر از نقشه رایج میبود دراینصورت نیز پاسخم ، هیچگونه مطلب غیرعادی نداشته و عین حقیقت و عاری از توهین بوده اما با این وجود درصورتیکه نقشه شما موثرتر باشه و بصورت خطی عمل کنه عذرخواهی میکنم
اما من تست نکردم با قاطعیت اعلام میکنم نقشه شما بنحو بسیار غیرخطی تر از نقشه رایج عمل میکنه و منتظر تست علاقمندان هستیم.
سپاس