- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
ممنون از پاسختان درست میفرمایید البته ایسی 8 پایه است .با راهنمایی شما چند تا داخل دیتا شیت پیدا کردم گفتم اول با شما مشورت کنم و بعد امتحانش کنم باز هم ازشما تشکر میکنم که به سرعت جواب سوالها را میدید در ضمن مهندس عزیز میشه یک اوسیلاتور یا درایور ساخت که خروجی اوسلاتور ان را به ورودیهای مسفت این مدار داد البته با تجربه که شما در زمینه الکترونیک داریدامکان پذیر است؟
سلام
اگرچه عرض کردم مشکل موصوف مرتبط با این تاپیک نیست اما ازآنجاکه توجه نفرمودید لذا ناگزیر به پاسخگویی هستم
اگه عملکرد پایه های آی سی هایی که پیدا کردید مشابه آی سی شماست احتمالا کار میکنه
و با توجه به اینکه 8 پین است ساده تره
لذا پایه های زیر را مشخص و تایید کن.
پایه تغذیه و ولتاژ تغذیه آن ( اگر اشتباه نکنم فرمودید پین 1 و مقدارش 12 ولته )
پایه یا پایه های بدنه یا گراند ( که فرمودید پایه 4 و 6 )
پایه های خروجی ( که فرمودید 5 و 7 )
پایه فیدبک که مشخص نفرمودید و برای پیدا کردن این پایه باید پایه ای را پیدا کنید که به کوپلر منتهی شده )
اگر از گزارش شما موارد فوق را بدرستی استنباط کردم اعلام و تایید کن ( اگه پایه فیدبک را پیدا کنی خیلی بهتره )
و شماره آی سی هایی که پایه هاش مشابه پایه های فوق است اعلام کن تا بررسی کنم
البته قبلا از وجود آی سی ها در بازار مطمئن شو
چون اگه در بازار پیدا نشه ثمری نداره
اصولا تعمیر هر دستگاه الکترونیکی پیچیده نیز با هر شرایطی ( مثلا شماره تمام آی سی ها پاک شده باشه ) مورد عشق و علاقه خاص من است بشرطی که ارزشمند و مقرون بصرفه باشه نه دستگاه شما که خودم چنین دستگاههای کم ارزشی دارم و بصرفه نیست که با وقت و جستجوی قابل توجهی برای خودم تعمیرش کنم
اما اگه خودت زحمات لازم را تقبل کنی میتونی درستش کنی
اما باید پاسخ کاملی به سوالاتم بدی
مثلا پاسخ ندادی که اتصال نابجایی دیده یا نه ؟
بعبارتی چطور مطمئنی آی سی سوخته
اگر دستگاه بدون دستکاری سوخته و اتصال نابجا ندیده قطعا آی سی سالمه .
سپاس