باتشکر از از پیگیری تمام دوستان
این هم عکس کامل از تمام مدار ها به صورت پشت و رو
مدار تغذیه
مشاهده فایلپیوست 167283
پشت
مشاهده فایلپیوست 167284
.
دوست گرامی ظاهرا همه چی رو تست کردید متاسفانه یا خوشبختانه همه چی سالم هست و اگر تستها درست باشه ممکنا آیسی اسیب دیده باشه البته خیلی بعید هست
1- در تصاویری که قبلا اپلود کردی پایین سمت چپ تصویر کنار شصت دستت اون مقاومت رو برای چی گذاشتی ؟
2- در تصویر بعد آیا ترانزیستور یا فت متصل به هیت سینک رو چک کردی ازش مطنعن هستید؟
شماره اون چی هست ؟
1مقاومت رو جای ntc گذاشتم تا بینم حداقل مقاومتی که دستگاه درست عمل میکند چه قدر است . ۲_ به ظاهر درست است bta16 هست
1مقاومت رو جای ntc گذاشتم تا بینم حداقل مقاومتی که دستگاه درست عمل میکند چه قدر است . ۲_ به ظاهر درست است bta16 هست
عزیزم به ظاهر درست هست یعنی چی؟ این رو چطور تست کردی
این نه فت هست و نه ترانزیستور
این قطعه ترایاک میباشد و خیلی مهم هست احتمالا هنین سوخته
یدونه از همین شماره تهیه و جایگزین کن
حتما تاکید کن جنس اورجینال و اصلی رو بتونی تهیه کنی که خیلی تفاوت داره
برای تست از مولتی متر آنالوگ proskit mt_2017 استفاده کردم
به این صورت آن را روی مقامت ۱x قراردادم به این صورت دو پایه ای که به هم راه می داد را به عنوان گیت و اند یک و دو پایه که به هم راه نمی داد به عنوان آمد دوم در نظر گرفتم . سپس با اتصال اندیک _گیت و اند دو و قطع کردن پراپ از گیت راه دادن اند یک و دو را بررسی کردم .
برای تست از مولتی متر آنالوگ proskit mt_2017 استفاده کردم
به این صورت آن را روی مقامت ۱x قراردادم به این صورت دو پایه ای که به هم راه می داد را به عنوان گیت و اند یک و دو پایه که به هم راه نمی داد به عنوان آمد دوم در نظر گرفتم . سپس با اتصال اندیک _گیت و اند دو و قطع کردن پراپ از گیت راه دادن اند یک و دو را بررسی کردم .
فیوز حرارتی (ترمو فیوز)مسیر برق رو چک کنید
معمولا داخل یه وارنیش هست
اگر اشتباه نکنم باید 170 درجه باشه