سلام ممنون می تونید اسمشو به من بگید تاببینم می تونم بگیرم.
دوست عزیز اسم سایت رو بهت پیام خصوصی کردم.
سلام ممنون می تونید اسمشو به من بگید تاببینم می تونم بگیرم.
با سلام خدمت استاد عزیز بنده تو یه فرستنده یه مدار دیدم که وقتی آنتن فرستنده رو باز میکردم بصورت اتوماتیک قسمت پاور خروجی قطع میشد اگه شما این مدار رو دارین ممنون میشم کمکم کنید البته این موضوع رو میخواستم تو تاپیک مدارات در خواستی اعلام کنم که ظاهرا اون تاپیک رو بستید فرکانس کاری مدار بین 200تا 270 مگاهرتز هست بازم از زحماتتون سپاسگذارم.
برای مشاهده تطبیق و عدم تطبیق امپدانس های انتن و خروجی RF فرستنده ها توسط كابل كواكسیال دستگاهی هست كه مسیر رفت و برگشتی سیگنال آنتن را نشان میدهد كه SWR METER نام دارد. یعنی همین مدار بالا . زمانی که خروجی RF بعد از فی لتر ها به RF INPUT وارد می شود و از طرف دیگر به آنتن متصل شده و از طریق ان منتشر می گردد. اگر سیگنال رادیویی شما بطور صحیح ارسال شود و انتن یا کابل قطع نباشد .سیگنا برگشتی نخواهید داشت این یعنی ارسال صحیح . ولی اگر مشکلی در قسمت انتن (یعنی بعد از طبقه آر اف تا انتن) داشته باشید سگنال بشدت برگشت خورده و نزدیک به دوبرابر به قسمت RF می رسد وباعث سوختن ترانزیستور یا ماژول آراف می شود.
hidden content may not be quotedhidden content may not be quoted
موفق باشید.
باسلام خدمت اساتید
بنده یک فرستنده 12 ولتی اتومبیل دارم با مارک HITACHI
فرکانس ان 800 مگا هرتز و10 وات قدرت .
سئوال ایا این باند مجاز است .
برد این فرستنده چقدر میباشد .
طول انتن چند سانتیمتر .
ومن داخل انرا باز کردم وبجای ترانزیستور قدرت RF دو ایسی بزرگ دیدم .
ویک سئوال دیگه جای یک فیش در این دستگاه کسری دارد چه چیزی جایگزین ان کنم .
مشاهده فایلپیوست 79937
مشاهده فایلپیوست 79938
مشاهده فایلپیوست 79939
سلامبا سلام و عرض ادب خدمت استاد و دوست گلم و با تشکر از راهنماییتون میدونم که راهنمایی و حل مشکلات اعضای این انجمن وقت گرانبهای شمارو زیاد میگیره غیر قدردانی ازشما و آرزوی سلامتی برای شما کار دیگه ای از دست ما برنمیاد انشاالله همیشه سلامت و پاینده باشین. با توضیحات شما یه سوال دارم که آیا زمانیکه رله قطع میکنه با وصل شدن آنتن دوباره وصل میشه یا اینکه باید دستگاه رو خاموشو روشن کردتا رله وصل بشه؟ بازم بینهایت از زحمات شما سپاسگذارم
سلام
عرض ارادت دوست عزیزم
با رفع مشکل بطور خودکار وصل میشه.
موفق باشید.