- 2008-10-29
- 770
- 1,489
سلام
یه لب تاب ایسوس X44H چندروز پیش اوردن واسه تعویض جک پاور وقتی بازش کردم دیدم کانکتور پاور که فلت روش میشینه شکسته و طرف با چسب فلت رو چسبونده منم برای اینکه پاورش رو عوض کنم باید بازش میکردم به ناچار بازش کردم الان فلت پاره شده یعنی خداشاهده با یه ساعت و فلت کار کردم که فلت پاره نشه ولی .شد
الان تموم مغازه و شهر رو گشتم از این فلت نیست و واسه تست سیم کشی کردم جواب میده ولی خیلی شلوغ در میاد
فلت زیاد دارم ولی این مدلی رو ندارم
6 پین هست و بسیار کوچک هست و خیلی دراز یه دستگاه ایسوس اوراقی داشتم بهش میخورد ولی متاسفانه خیلی کوتاه بود
ممنون میشم از دوستان یکی راهنمایی کنه چیکار کنم
نمیخوام با سیم کشی درستش کنم
عکسش رو میزارم هرکی داره لطف کنه خبرم کنه ممنونش میشم
راستی روشی هست بشه اون پایه فلت رو دراورد منظورم سوکت FPC هست با هیتر اگه هیت بدم لاستیکش داغون میشه و اگه روش هم حسب بزارم نمیشه روش کارکرد
از زیر برد هم نمیتونم تعویض کنم چون کلی قطعه اس ام دی داره
این دراوردن فقط سوال شده برام نمیخوام الان این کار رو بکنم
دوستان و همکاران عزیز لطفا هرکی این فلت رو داره ممنون میشم برام بزاره
اینم سوکت
با سپاس
یه لب تاب ایسوس X44H چندروز پیش اوردن واسه تعویض جک پاور وقتی بازش کردم دیدم کانکتور پاور که فلت روش میشینه شکسته و طرف با چسب فلت رو چسبونده منم برای اینکه پاورش رو عوض کنم باید بازش میکردم به ناچار بازش کردم الان فلت پاره شده یعنی خداشاهده با یه ساعت و فلت کار کردم که فلت پاره نشه ولی .شد
الان تموم مغازه و شهر رو گشتم از این فلت نیست و واسه تست سیم کشی کردم جواب میده ولی خیلی شلوغ در میاد
فلت زیاد دارم ولی این مدلی رو ندارم
6 پین هست و بسیار کوچک هست و خیلی دراز یه دستگاه ایسوس اوراقی داشتم بهش میخورد ولی متاسفانه خیلی کوتاه بود
ممنون میشم از دوستان یکی راهنمایی کنه چیکار کنم
نمیخوام با سیم کشی درستش کنم
عکسش رو میزارم هرکی داره لطف کنه خبرم کنه ممنونش میشم
راستی روشی هست بشه اون پایه فلت رو دراورد منظورم سوکت FPC هست با هیتر اگه هیت بدم لاستیکش داغون میشه و اگه روش هم حسب بزارم نمیشه روش کارکرد
از زیر برد هم نمیتونم تعویض کنم چون کلی قطعه اس ام دی داره
این دراوردن فقط سوال شده برام نمیخوام الان این کار رو بکنم
دوستان و همکاران عزیز لطفا هرکی این فلت رو داره ممنون میشم برام بزاره
اینم سوکت
با سپاس