با تشکر یه سوال در رابطه با ولتاژ گیری قطعات داشتم . اکثر قطعات 2 پایه دارند که ولتاژ گیری آنها راحت تر هستند ولی قطعاتی که 3 با بیشتر دارند . دو سیم ولت متر را به کدوم پایه ها بزنیم تا هنگام کار کردن دستگاه ولت قطعه را اندازاه بگیریم .
3 عدد برد داریم یکی که برد بالایی است دومی بردی که روش 3 عدد ترانس وصله سومی بردی که 4 عدد خازن 470 میکرو فاراد وصل است . روی کدوم برد رله ها وصل است . من نتونستم پیدا کنم .
ولتاژ خارن هم را وقتی ولت متر را روی dc و درجه 500 گذاشتم و دو سیم ولت متر را به دو پایه خازن وصل میکنم عدد 499 را نشان میده .
برای بوبین هم که تصویر گذاشتین . تصویر را ندارم . با تشکر
یک نکته دیگه وقتی دستگاه را روشن میکنم . بعد خاموش میکنم . بعد از چند ثانیه یه صوت ضعیف میاد و رله قطع میکنه و چراغ های ال ای دی خاموش میشه . این حالت طبیعی است یا نه ؟
سلام
ارسال تصویر در پست قبلی فراموشم شد به پیوست پست حاضر تقدیم گردید
ولتمتر شما خرابه از ولتمتر دیگری استفاده کنید
برای اندازه گیری ولتاژ هر نقطه ای باید یک پروب ولتمتر به شاسی یا گراند مربوطه متصل باشد
شاسی یا گراند بخش تغذیه ، پایه منفی 4 خازن بزرگ تغذیه است
و شاسی یا گراند اصلی یا داخلی دستگاه به فلزات دستگاه ها متصل است
ولتاژ خازن بزرگ را چگونه اندازه گیری کردید ؟ سیم های ولتمتر را به کجا متصل کردید؟
تغذیه دستگاه شما تک رله ای است
باید اندازه گیری ولتاژ را یاد بگیرید و پاسخ صحیح بدهید با این پاسخ های ناصحیح درست نمیشه
در این دستگاه باید بعد از چند ثانیه رله فعال شود
احتمالا همین طور عمل میکند و شما وارونه تصور میکنید
و یا بعد از چند ثانیه فعال میشود ولی بدلیل ایراداتی مجددا غیرفعال میشود
ولتمتر را به دو سیم خروجی دستگاه متصل و سپس روشن کنید ببینید یک لحظه ولتاژ دارید و سپس قطع میشود ؟
تصور میکنم ولتاژ خازن بزرگ به 200 ولت هم نمیرسه ولی معلوم نیست چه ایرادی در اندازه گیری دارید که 499 ولت اعلام میکنید که دراینصورت اگه 499 ولت باشه باید خازنها منفجر بشه
سه سیم قرمز و سه سیم مشکی به خازن بزرگ مصله که قبلا 420 ولت اعلام کردید درحالیکه میگویید ولتاژ خازن 499 ولت است و لذا پاسخ ها بشدت ناصحیح است
لااقل مقدمات الکترونیک و روش اندازه گیری ولتاژ و مقاومت را مطالعه فرمایید
تصویر واضحی از پشت برد فوق ارسال کنید