با تشکر اون سیم سیاه گفتین که 3 عدد باید باشه . درسته 3 عدد سیم سیاه است که سومی زیر سیم ها افتاده اگه با دقت نگاه کنی دیده میشه . اشتباه عکسی بود . یعد گفتین که ولتاژ 310 ولت را آزمایش کن که به igbt داره میره ولت متر عدد صفر و نشون میده .
سلام
يکي از دوستانم تعميرکار همين دستگاه ها هست زنگ زدم و ازش پرسيدم ....
ميگه اينها چند مدل مختلف هستند ...... گفت يک فيش کنار فن هست ( البته دقيق اشاره نکرد کدوم فيش ) اونو بکشيد اگر چراغ قرمز روي برد خاموش شد اشکال از برد وسطي هست و معمولا يا خود ترانس هاي روي برد خراب ميشه يا ديودهاي آمپر بالا و اگر خاموش نشد ايراد از برد بالايي هست و بايد قطعات اون قسمت چک بشه يک نقشه هم گير آوردم شايد با مدار شما يکي باشه :
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=45695&p=246437#post246437
يا حق .......
<br>با تشکر از غزال از بالا عکس دوم که روی رادیاتور فیوز حرارتی است که با سیم قرمز رنگ وصل است . اگه نگاه کنی هر دو سیم را با هم لحیم کردند . یعنی اون فیوز دیگه استفاده نمیشه .
<br>با تشکر اون سیم سیاه گفتین که 3 عدد باید باشه . درسته 3 عدد سیم سیاه است که سومی زیر سیم ها افتاده اگه با دقت نگاه کنی دیده میشه . اشتباه عکسی بود . یعد گفتین که ولتاژ 310 ولت را آزمایش کن که به igbt داره میره ولت متر عدد صفر و نشون میده .
<br>نزدیک فن فقط یه فیش است که 3 سیم قرمز و 3 سیم سیاه داره که با جدا کردن این فیش باز چراق قرمز روشن میشه .
با تشکر از روی شکل گفتین که 3 سیم قرمز 310 ولت داشته باشه از زیر برد این سه سیم با هم وصل هستند یعنی خروجی است به سمت خازن ها ( توی شکلها اولی که چهار تا خازن بزرگ داره ) یکی از سیم های ولت متر را به سیم قرمز و یکی دیگه را به سیم سیاه وصل کردم عدد صفر را نشون میده . یا سیم سیاه را نوشتین صفر . حالا سیم های اهم متر را به کدوم قسمت ها وصل کنم .اگه تست ولتاژ درست نیست . بیشتر راهنمایی کنید که سیم های ولت متر را به کدوم قسمت ها وصل کنم . بعد گفتین که 24 ولت داره یا نه کدوم قسمت را تست کنم . از روی شکل ها بگید ممنون میشم .
با تشکر
بعد از سنباده زدن لحیم زیر سیم ها دوباره بعد از روشن کردن دستگاه اندازه گرفتنم که 420 ولت نشان میده . ولی 24 ولتی که گقتین رو نتونستم پیدا کنم تا اندازه بگیرم .
جناب غزال igbt ها را تست کردم . هیچ کدومشون شورتی نداره و تمام igbt ها پایه وسط با یکی از پایه ها اهم متر یک لحظه یه عدد را نشون میده و دوباره عدد 1 رو نشون میده و با پایه دیگه عدد حدود 800 اهم را نشون میده ولی انگار خازن است که داره پر میشه .