اینهم فیلم عملکرد لامپ تست در آدرس زیر که قبلا گذاشتم:نوشته اصلی توسط ITE-1983از دوستان مجرب خصوصا جناب reza _476 گرامیخواهش میکنیم از روش تست لامپ یه فیلم بذاره لااقل یه فیلم 5 ثانیه ای بذاره که ببینیم لامپ به کجا وصل میشه.ممنونم
با سلام این مورد رو کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنونباسلام
ببخشید باتوجه به سوختن دیود تعویض کردم فقط یک مشکل که قبلا توجه نداشتم بین دیود و هیت سینگ یک پد سیلیکونی هست ولی اگر پیچ بشه با پایه های فت ها اتصال میشه دوتا پایه فتها هم رومدار و هم هیت سینگ بهم وصل هستند ولی پایه دیود رو مدار بهشون وصل نیست و بینشون خازن هست که با پیچ کردن اتصال میشه
با سلام این مورد رو کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون
با سلام وتشکر
با تصویر منظورم رو بهتر عرض میکنم
اولا دو فتی که عوض کردم ایزوله هستند ولی هردو فتها پایه هایی که به بدنشونه از پشت مدار فلش قرمز بهم متصل هستند و روی هیت سینگ هم بهم وصل هستند ولی نظرم به دیود هست که از پشت مدار (فلش زرد) به فت ها ارتباطی نداره
خب اگر الان دیود رو به هیت سینگ پیچ کنم به اون دوتا پایه فت اتصال میشه
البته قبلا همینطور بوده ولی خب نمیدونم چطور عایق بوده فقط بینشون یه پد سیلیکونی بوده ولی با پیچ کردن اتصال میشه بهر حال.
با سلام وادبسلام
عزیزم این جمله را به اطرافیانت نشون بده ببین چیزی متوجه میشن
ولی هردو فتها پایه هایی که به بدنشونه از پشت مدار فلش قرمز بهم متصل هستند
لااقل یکبار بخون چی نوشتی
در تصویر یکی از پایه های چند قطعه به بکدیگر متصله خب چه ایرادی داره ؟
تا حالا قبل از ارسال تصویر برداشت من از نوشته های شما این بود که دو پایه یک قطعه بهم متصله
عزیزم اولا جمله ای با سر و ته مناسب استفاده کن که مخاطب بفهمه
ثانیا یک موضوع را با جمله بندی های مختلف تنظیم کن که نیاز به چندین پست و پرسش و پاسخ فراوان نداشته باشه
من مطالب خودمو لااقل دوبار میخونم و غالبا هر موضوع را با جمله های متفاوت ارائه میکنم که ابهامی برای مخاطب نداشته باشه
ولی شما بعد از چندین پست هنوز نتونستی منظورتو بفهمونی ( لااقل من نفهمیدم منظورت چیه)
اگه منظورت اینه که اگر از طلق زیر قطعه استفاده نکنی پایه وسط فت از طریق هیت سیک به پایه کناری شورت میشه دراینصورت فت ایزوله نیست و باید از طلق استفاده کنی
ولی شما که گفتی فت ها ایزوله هستند لذا چطور ایزوله است که با پیچ به هیت سینگ متصل میشه
سپاس
با سلام وادبباسلام
ضمن تایید و انجام فرمایشات استاد بزگوار غزال
من مجبور شدم دوباره تاپیکها را مطالعه کنم ایرادات زیر وجود دارد:
1- معمولا در هیتسینگ اول سه ترانزیستور که وجود دارد دو عدد از ترانزیستورها عین هم و ترانزیستور قدرت ان پی ان هستند ترانزیستور سومی ماسفت است ولی شما دو ماسفت 3N50s را بجای دو ترانزیستور ان پی ان انداختی
2- شماره فنی دو ترانزیستور مشابه هم که سوخته بود ننوشتی
3- کارهایی هم که در تاپیکها استادان گفتند اصلا روی آنها فکر نکردی تا چه برسد که اقدام کنی
4- آن یک ترانزیستور سوم که ماسفت باید باشد چی؟
البته ظاهرا اعلام کردی ترانزیستور سوم دیود بوده دوپایه داشته و به هیت سینگ وصل بوده شماره آن چیست مطمئنی که دوتای دیگر ماسفت 3N60 بوده