با توجه به اینکه آی سی اصلی این مدار 60 کیلوهرتز بوده و 5M0380R نیز 60 کیلو هرتز است ، فکر می کنم برای این مدار مناسب باشد.
من هنوز این آی سی را نخریده ام ، با توجه به مشکلات مطرح شده اگر این آی سی را بگیرم روی این مدار کار می کند یا خیر؟اگر جواب بله است چه تغییراتی روی پایه VCC و دیگر پایه ها باید انجام بدم که مشکلات ذکر شده پیش نیاد؟اگه جواب خیر است چه آی سی دیگری پیشنهاد می کنید؟
درود
بزرگوار برای طرح سوال باید کمی به خود زحمت گزارش بدهید تا مخاطب ناگزیر نباشه وقت زیادی برای بررسی تقاضای شما صرف کنه و البته شما مختارید اما مخاطب هم مختاره که پاسخ بده یا نده .
بنابرین باید بنحوی کار مخاطب را ساده و راحت کنید که به شما توجه کنه.
موضوع و مدار متعلق بشماست و عمده اطلاعات را دارید اما ظرف چند دقیقه تایپ و گزارش نمیکنی و حتی شماره آی سی اصلی را اعلام نفرمودی که مخاطب چند ساعت تحقیق کنه ببینه این نقشه چیه و مقصود و هدف اصلی شما چیه.
نتیجه هم همینه که پاسخی دریافت نکردید.
هرچند نمیدونم این نقشه متعلق به چه دستگاهی هست و فرصت بررسی هم ندارم اما بنظر میرسه اولا تغذیه ساده ای نیست و فرمان ها و حفاظت های متعددی داره و احتمالا بسادگی قابل جایگزینی نیست.
اما اگه میخوای بررسی عمقی کنم باید گزارش کاملی ارسال کنی .
ضمنا این آی سی نیاز به فت نداره اما قدرت محدودی داره و قطعا نقشه شما توان بالاتری داره و بسادگی قابل جایگزینی نیست و اگه اجازه جایگزینی نده باید آی سی اسیلاتور تهیه کنی
دو دیود فتوسل 7102 سمت چپ پایین چیه که خارج از برد قرار گرفته ؟
آیا این نقشه دقیقا متعلق به دستگاه شماست یا مشابه است؟
این تعداد سوال کردم چون خودت گزارش نکردی .
ضمنا نمیتونم آی سی پیشنهاد کنم چون بخاطر ندارم اما اگه شما جستجو و پیدا کنی در حد بضاعتم بررسی میکنم که قابل جایگزینی هست یا نه .
سپاس