سلام
در اینهمه پست که ارسال فرمودید اساسی ترین سوالی که با تاکید مطرح کردم که آی سی اصلی چه بوده ؟ پاسخ ندادید
زیرا بنظر شما مهم نیست و همه باید از نظر شما تبعیت کنند و مهم ندانند
و قس علیهذا
پست3#
من در حال حاضر میخواستم بر روی بر تغذیه وی سی دی سامسونگ که ایسی تغذیه 8 پایه داشت که ترکیده بود و شماره ای نداره این ایسی رو جایگزین کنم
استاد گرامی
بنده کی ادعا کردم تمام کارهایم بی عیب و نقص است؟؟؟؟!!!!!
من گفتم هر ترفندی میشد زدم،خوب منظور این که هر چی بلد بودم انجام دادم
چون این اولین برد نیست که هم با 5l0365 و 5m0380 راه نیوفتاده
اگر من فکر میکردم که کارم بی عیب و نقص است چرا اینجا سوال کردم؟
با تشکر
سلام
این ادعای مستمر که همان کارها را انجام دادم یعنی کارم نقصی نداشته و مازاد بر آن اطلاعاتی وجود ندارد درحالیکه کم کم محرز گردید مورد شما کاملا متفاوت است
اینکه اطلاعی از شماره آی سی اصلی ندارید یعنی کار پیچیده تری مورد انتظار است و نمیتوان ادعای فوق را مطرح کرد که همان کارها را انجام دادم
مضافا آی سی کلیه مواردی که موفق نشدید نترکیده ولی شما گنگ ترین مورد را انتخاب فرمودید
که بزیان شماست و توفیق حاضر را دشوارتر و فراگیری اطلاعات موثر را دشوارتر میسازد
و اینکه با هر پست گوشه بسیار ناچیزی از اقدامات و شرایط مربوطه را گزارش میکنید دلیل اطمینان کامل به صحت کار خود و علت عدم توفیق است.
در تاپیک موصوف فرمودید ازآنجاکه شرایط شما مشابه شرایط تاپیک است لذا نام آی سی ها را ذکر نفرمودید ولی اکنون پس از چندین پست و سوالات مکرر مشخص شد اساسی ترین شرط مهیا نبوده یعنی نه آی سی جایگزین و نه آی سی اصلی یکسان با آی سی های تاپیک نیست.
درهرصورت این حقیقت که نقصانی در کار شماست قابل تردید نیست
فلذا اگرچه هنوز هم ابهامات اساسی مورد نظر را رفع نفرمودید و تردید ندارم نقشه اصلی اختلافات فاحشی با نقشه مشابه مورد ادعا که در پست 3 ارائه فرمودید دارد
معذالک
اگر قبلا با کاهش مقاومت بزرگ مگا اهمی مرتبط با پایه 3 نتیجه ای نگرفته اید
1-چند دور سیم شارلاکدار به سیم پیچ تغذیه آی سی اضافه ( سری) کنید ( بروش سوزنی و بدون باز کردن هسته و بدون خارج کردن ترانس از مدار )
2- تغذیه را روشن کنید و ولتاژ تغذیه آی سی را اندازه گیری کنید اگر ولتاژش کمتر از قبل شده بود ابتدا و انتهای این چند دور را جابجا کنید که ولتاژ تغذیه بیشتر شود
3 - اگر افزایش ولتاژ پایه 3 موثر نبود ظرفیت خازن الکترولیت تغذیه آی سی که باید به پایه 3 متصل باشد کمتر کنید
حتما راه میافته
سپاس