آی پی امداد
abtahi

آموزشی: تکنیکهای عیب یابی بردهای الکترونیک

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
43
19
ایران
www.armaniset.ir
لطفا...در مورد این روش بیشتر توضیح بدهید...منظورتان blue esr meter هستش که مدارش انجمن هم موجوده یا استفاده از مد esr دستگاه lcr متر...
باید بگیم این استاد بزرگوار اول یه عکس از دستگاه مد نظرشان بگذارند تا بهتر توجیه بشیم ایشان فرمودند بعلت تزریق جریان در حد میلی ولت که مزیت کار بحساب میاد…. فکر کنم در سه حالت تستر ال سی آر متر این حکایت جاری باشه پس تکلیف چیه در کدام حالت شد؟،برفرض هم اگر روی تست خازن باشه درکدام مد پارالل یا سری تست میشه؟؟؟ البته کتاب مدارات تغذیه یانگ هم مطالعش راهگشاست همین موارد رو اونجا خوانده بودم اما نیاز به مراجعه مجدد دارم یادم رفته.البته شاید مربوط به کتابهای بعدیشم باشه چیزی که ذکر کرده بود استفاده از اهمتر در رنج *1 اهم بود

آخرین ویرایش:

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
282
2,584
اراک...
باید بگیم این استاد بزرگوار اول یه عکس از دستگاه مد نظرشان بگذارند تا بهتر توجیه بشیم ایشان فرمودند بعلت تزریق جریان در حد میلی ولت که مزیت کار بحساب میاد…. فکر کنم در سه حالت تستر ال سی آر متر این حکایت جاری باشه پس تکلیف چیه در کدام حالت شد؟،برفرض هم اگر روی تست خازن باشه درکدام مد پارالل یا سری تست میشه؟؟؟
این روش عیب یابی مدار تغذیه سوییچینگ فقط با دستگاه تستر آبی که مدارش انجمن موجوده امکان پذیره ...lcr متر که نمیشه ...البته شاید روش خلاقانه جدید باشه!!!!!!!

پیوست‌ها

• 108.5 کیلوبایت بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
43
19
ایران
www.armaniset.ir
این روش عیب یابی مدار تغذیه سوییچینگ فقط با دستگاه تستر آبی که مدارش انجمن موجوده امکان پذیره ...lcr متر که نمیشه ...البته شاید روش خلاقانه جدید باشه!!!!!!!
اونجا که الان دیدم هم بلو رینگ تستر ذکر شده بود هم اهمتر در حداقل رنج یعنی ضربدر یک،البته ایشان استاد جنگهای نامنظم غیر کلاسیک در تعمیرات الکترونیک هستند ،درسته اقای کیهان 🙌💐

بالا