تکنیکهای پیشرفته و عملی تعمیرات بردهای الکترونیک
استفاده از منبع تغذیه دی سی در یافتن اتصالات کوتاه در بردهای الکترونیک
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران گرامی
بنده مهدی کیهان هستم از دهلران که در انجمن سوفیا یا z3r0x امضا میزارم
به دلیل نبود آموزش حرفهای حالا چه در آموزشگاهها و یا در نمایندگیها بنده کمر همت بستم به آموزش حرفهای آشنایی با مراحل عیب یابی بردهای الکترونیک به صورت پیشرفته و در حد چیپ لول ( CHIP LEVEL) که در عیب یابی مدارات مینبورد انواع دستگاها استفاده میشه البته با اجازه از اسایتد محترم و خواهش میکنم تمنا دارم از دوستانی که میتونن تمیز و اکادمیک و تکنیسینی به این صورت کامل و دقیق آموزش بدن دعوت میکنم بنده را در جهت پربار کردن این امر خطیر برای بالابردن دانش همکاران یاری کنند و بانظرات انتقادات و پیشنهادات خود ایشالا بتونیم این سایت را به یه سایت فوقالعاده آموزشی تبدیل کنیم. :71000000:
یه بخشی در نظر گرفتن به نام کیس استادی یا موارد اموزشی که مثلا یک دستگاه معیوب اومده به مغازه واسه تعمیر و پس از تعمیر کلا پروسه تعمیر رو از اول تا آخر و اینکه چطور فهمیدیم عیب کجاست و چگونه دقیق و درست تحلیل کردیم رو اونجا بحث میکنیم و این جاییه که بنده از همکاران درخواست مساعدت دارم و یک خواهش از مسولین سایت که یه قسمتی جداگونه برای این مورد اموزش مهندسی مع*** واسه مجموعه آموزشهای بنده و همکاران درست کنند که مباحث در قسمتهای گوناگون سایت پخش نشه و اگه دوستان مدیر تشخیص دادن که این مطالب مفید هست لطفا به مدیران بالادستی این درخواست رو ارجاع بدن تا بنده هم مطالبم مرتب شده در اختیار دوستان قرار بگیره و شمای خواننده هم به نوبه خود این درخواست را از طرف بنده به مدیران ارجاع بدبد البته در صورتیکه دیدید این مطالب و آموزشها مفید هستند.
بسیار خوب موردی که امروز میخام آموزش بدم موردی بسیار ساده و تکنیکی ابتدایی داره ولی دوستان همین تکنینکهای ابتدایی اثرات و نتایج بسیار عظیمی در پیدا کردن نقص برد دارند
در اینمورد تکنیک اینه که شما بتونید اتصال کوتاه رو درک کنید در کل اینکه دوستان چطور میتونن تکینک ابداع کنن و ابتکار به خرج بدن روش اینه که بیشتر تفکر کنند و اثباتش رو در همین کیس استادی
CASE STUDY ملاحظه خواهید کرد. یعنی اگر درست بتونید تفکر کنید و به علایم و نشانه های برد معیوب نگاه کنید و بعدش فکر کنید که چرا اینجوری میشه شما خیلی سریع میتونید مشکل رو پیدا کنید و دقیقا اینجاست که علم الکترونیک به کار شما میاد چرا ؟ خوب عزیزم چه جوری میخای فکر و تحلیل کنید اگر از مدارات الکترونیک و درک نحوه کارکردن قطعات آشنایی عمیقی نداشته باشید میخام اینو بگم که شما دوستی که الان مغازه دارید خاطرت رو جمع کنم که به اندازه کافی از الکترونیک خبر دارید یعنی سطع علم تئوری شما بالاست ولی چرا با اینهمه دانش نمیتونید بردی رو سریع عیب یابی کنید دلیل ایجاد این سلسله آموزشهای آنلاین هستش و اگه بخوام دریک کلام دلیلش رو بگم اینه که عزیزم آگاهی و درک و تفکر عمیق روی همین مسائل ساده ندارید همین.
حالا این نمونه رو باهم تحلیل میکنیم
راستی تا یادم نرفته از مدیرکل سایت خواهش دارم یه چندتا فونت قشنگ فارسی به این فوروم جهت بهتر جلوه دادن مطالب آموزشی اضافه کنید که خواندن متون سریعتر و راحت بشه الان این فونتها همه انگلیسی هستند. با تشکر