آی پی امداد
abtahi

تست رید رله ؟! یا استفاده نادرست ؟

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
96
61
32
سلام عزیزان
یه بخار سرده رید رلش خراب بود دوتا رید رله معمولی از ممد الکترونیک گرفتمه بودم هر دو تا رو هر چی ور رفتم نشد گفتم ینا جنسش خوب نیست بزار پایه طلایی سفارش بدم .
پایه طلایی هم گرفتم ولی انگار چت میزنه یعنی اصلا سر جاش نیست یا اصلا اهنربا داخل نیست یهو واسه یه صدم ثامنیه قطع و وصل میشه ! یا یکی دیگه امتحان کردم کلا در حال قطع و وص شدنه با سرعت خیلی زیاد وقتی اهنربا نزدیکش نیست .
با مولتی متر که تست میکنی درسته تغذیه 30 ولت هم به دو سرش وصل کردم اگه اتصالی کنه بسوزه سالم نشون میده یعنی مدار بازه !
ولی همین که وصل میکنی با سرعت نور انگار قطع و وصل میشه . 3 تاشو حروم کردم هر یکی یجور بود یکی دیگش لحظه ای بود مثلا هر چند ثانیه یه لحظه میگرفت ول میکرد خیلی سریع .
الان به نظرتو چیکار کنم اینا قلق خاصی داره مثلا جهت یا ... یا ... مشکل از کجاست ؟! حتی آخری رو نزاشتم پایه هاش یکم کج بشه یا زیاد داغ بشه یه لحیم فوری و پشتش سرد کننده . بازم همون آشه و کاسه
فق یه دونه نو مونده الان
جریان چیه گفتم یه فیلتر طراحی کنم فقط زیر 10 هرتز مثلا عبور کنه ولی بارم ممکنه با فرکانس کمتر خاموشش روشن بشه .
خلاصه صاف شدم به دادم برسید :دی
ممنون و تشکر

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
393
425
کوهبنان کرمان
درود برشما. شما جای ریدرله رو یکسره کنید ببینید همه چی درست کارمیکنه؟ ولتاژی هم که قراره از رله عبورکنه مسیرشو دنبال کنید ببینید از کجا میاد شاید حالت متناوب داره. ممکنه با قرار دادن یک دیود قبل از رله مشکل حل بشه

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
96
61
32
ایول دیود رو خوب اومدین الان تست میکنم ولی از نظرای دیگه بررسی کامل کردم فقط مشکل میتونه از این قطعه باشه
ممنون ببینم چی مشه تشکر (y)

بالا