با سلام خدمت دوستان
واقعاً زبان قاصر است از بیان کلمات در تعمیرات الکترونیک با اینکه بارها و بارها حداقل برای خودم تجربه شد که نباید به هیچ قطعه ای اعتماد کرد متاسفانه تست 1 ثانیه باندها رو با اعتماد عوض کردم ...................... هیچوقت حتی یک لحظه هم فکر نکردم که 4 عدد باند سوخته باشد حتی بلندگوهای تست مغازه هم سوخته بود مطمئن بودم سالم هستن چون چند سال پیش از این ها استفاده کردم ......
تجربه باشه برای همه ...... می دانستم در جایی دارم اشتباه می کنم ولی نمیتوانستم اشتباهم را پیدا کنم تجربه تلخ ترین و شیرین ترین چیز در کار است.......
و عبرت نگرفتن از آن ( من یک خازن و یک مقاومت رو با چسب روبروی تعمیراتم چسباندم که به هیچ قطعه ای اعتماد نکنم و تست کنم چون در 2 دستگاه وقت بی نهایت از من گرفته بود)
FX55 واقعاً ممنون از راهنمایی ها و پیگیری ها و تجربیات ارزشمند شما تشکر کلمه کوچکی است از گرفتن وقت گران بهای شما هنذفری خیلی به من امید و انگیزه داد وقتی صدا رو گرفتم متوجه شدم مسیر تعمیراتم درست هست و انگیزه گرفتم که بیشتر جستجو کنم جالب اینجاست از همان ابتدا 2 تا بلندگو دستگاه داشت 2 تا بلندگو میکرولب رو لحیم کردم و 4 تا بلندگو تو مدار گذاشتم که مطمئن باشم اگر صدایی دریافت می کنم بشنوم به خیالم که این 2 تا هم سالم هستن دیروز که گفتید در ذهنم جرقه زد چون من از همان ابتدا با 4 بلندگو در حال تست بودم وقتی گفتید قطعاً از بلندگو شماست. کار تمام شد....... سپاس
Samooel1980 از شما دوست بزرگوار هم ممنون راهنمایی کردین ولتاژ 8 ولت در پایه 6 و 7 مدار رو قطع کردم (( از یک مقاومت که از پایه 13 که 16 ولت دریافت می کرد به پایه 6 و 7 می رسید )) وقتی از مدار خارج کردم پایه های 1و2 و 14و15 که خروجی های بلندگو هستن ولتاژ 0 می شد. چون تو اون پایه ها 8 ولت داشتم و کلاً صدا قطع می شد ولی در پایه 4 و 12 و خازن ها صدا داشتم این رو با هنذفری آزمایش کردم تو تصویر پست بالا 2 عدد سیم زرد و مشکی بلندگو ها هستن
davood4000 ممنون لطف کردین از راهنمایی شما سپاس
dds1 سلامت باشید تشکر از توجه شما سپاس
حالا ببرم همکاران این 2 تا بلندگو رو تعمیر کنن چون خودم امکاناتش رو ندارم!!!! واقعاً از اکوچنگ انتظار نمیره دستگاه رو با این باندها اسمبل کنه
ثواب این کار خیر به موسسه محک برسه به همه عزیزانی که در این کار سهیم بودن با تشکر از همه شما
مشاهده فایلپیوست 209945