آی پی امداد
abtahi

مشکل بزرگ - تغذیه متغیر P-Max

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
96
61
32
اول بگم عکس از پشت برد آماده نشده باید با فوتوشاپ تمیز در بیارم بزارم روی هم کلا"سیاهه دستت هم باشه نمیفهمی چی به چیه تو عکس که دیگه ....
ولی !
مدار کلی رو به دست اوردم ! یعنی مداری که این قطعه روش کار میکنه :
7555.png

Pot همون پتاسیومتر تنظیم ولتاژه
این جور که به نظر میاد یه رگولاتور متغیره ؟! ولی واسه چی ؟! ولتاژ خروجی که با 2576 تامین میشه میکرو و ... هم 7505
کاملا گیج شدم اصلا نمیدونم این قطعه سوخته یا مشکل جای دیگس پس چرا خازن مربوط به این رگولاتور میترکه ؟ موقع ولتاژ دادن دستی .
بدون این قطعه از اول که مدار استارت میشه فورا" قطع میشه دوباره یه زور کوچولو (از فن مشخصه) و ... قسمت اولیه مدار در هر سه حالت یعنی بدون این قطعه با این قطعه با قطعه مشابه LM317
دیگه موندم چه کنم :(

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
96
61
32
سلام اساتید
همونطور که قول دادم از پشتش عکس گرفتم و به خاطر اینکه راحتتر متوجه بشین با عکس خودش فید کردم تا رو هم بیوفته مشخص باشه البتهه تو سه حالت که یکیش فابریک بدون تغییره :دی
واقعا ممنون میشم کمکی کنید لاقل چجوری عیبشو پیدا کنم که از اینه اصلا یا ... الان واکنشش به اینکه برق بدم بهش اینه دو تا ای سی با اون ناشناسه به شدت داغ میکنن خازن روبه روی قطه ناشناس هم اگه باشه میترکه (یکیشون 5 ولته هست که ولتاژ میکرو رو تامین میکنه . نمایشگر هم داره کار میکنه فقط ولتاژ الکی نشون میده) . در حالت روشن بودن با تذریغ 25 ولت

دیگه دارم نا امید میشم شما بودین چیکار میکردین با این وضعیت ؟! چجوری عیب یابی میکردین از اینجا به بعد ؟
ممنون

پیوست‌ها

• 194.4 کیلوبایت بازدیدها: 15
  • 192.6 کیلوبایت بازدیدها: 15
  • 197.2 کیلوبایت بازدیدها: 16

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
96
61
32
دهنمو صاف کرده دیگه واقعا گیج شدم اون دو تا که فهمیدم چی هستن دیگه چرا داغ میکنن اه این مملکت همه چیش یه جوریه . فککنم باید بزارم وقتی اسیلوسکوپ خریدم تعمیرش کنم ؟ به نظرتون با اسیلوسکوپ میشه کاری کرد و چه کاری ؟!
بسیار ممنون میشم وقت بزارین

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
96
61
32
البته یه جورایی قشنگ مشخصه رگولاتوره رو قطعات دیگه هم که از شرکت LM هست LM317 رگولاتور قابل تنظیمو گذاشتم ولی باز جواب نداد نمیدونم جلوتر مشکلیه .ولی یادمه همون اول هم این مسیرو قطع میکردی اتصالی برطرف میشد . برق اون طرف که ولوما هستن رو این تامین میکنه ! اینطور که به نظر میاد !

HS13&86

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-03-31
885
1,753
استان گلستان
سلام اساتید
همونطور که قول دادم از پشتش عکس گرفتم و به خاطر اینکه راحتتر متوجه بشین با عکس خودش فید کردم تا رو هم بیوفته مشخص باشه البتهه تو سه حالت که یکیش فابریک بدون تغییره :دی
واقعا ممنون میشم کمکی کنید لاقل چجوری عیبشو پیدا کنم که از اینه اصلا یا ... الان واکنشش به اینکه برق بدم بهش اینه دو تا ای سی با اون ناشناسه به شدت داغ میکنن خازن روبه روی قطه ناشناس هم اگه باشه میترکه (یکیشون 5 ولته هست که ولتاژ میکرو رو تامین میکنه . نمایشگر هم داره کار میکنه فقط ولتاژ الکی نشون میده) . در حالت روشن بودن با تذریغ 25 ولت

دیگه دارم نا امید میشم شما بودین چیکار میکردین با این وضعیت ؟! چجوری عیب یابی میکردین از اینجا به بعد ؟
ممنون
با سلام،
متاسفانه با توجه به رنگ برد ، نمیشه اتصالات رو تعقیب کرد و تحلیل کلی به دست آورد.

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
96
61
32
رفقا ای ای سی مشکوک سه پیه آخه چرا یکی از پایه هاش وصله به GND LM2596 اخه . دوما مگه همین 2596 ای سی رگولاتور سوئیچینگ متغیرش نیست پس اون چیه :(
شیطونه میگه کل نقششو بپاش رو کاغذ یا پلمپ اون 5 امپریه که خریدمو باز کنم ازش تست بگیرم اینو درست کنم ولی میگم بزار اسیلوسکوپمو بخرم بعد, که گند نزنم یه موقع تمیز و بی خطر عیب یابی کنم هوم ؟

آخرین ویرایش:
بالا