همین واسه پروگرمش میگم دیگه وگرنه میکرو که به جهنم قابل تعمیر باشه . وقتی روی میکرو رو سنگ میگیرن شماره و ... مشخص نباشه حتما قفله و اینکه فک نکنم گیر بیاد اصلا . مگر اینکه از روی مدل جدید که خریدم کپی بگیرم و دیکودش کنم کدا رو ویرایش کنم مخصوص سه امپر ولی ترسناکه
اینکه خریدم هم همون اول توی تست امپردهی و ... اول وقتی یه موتور قوی بود بهش وصل میکردم لحظه اول که جریان زیاد میکشید پیغام اتصال کوتاه میداد که طبیعی بود چون اون موتور استارتش 15 امپره . و دحکمه ریست رو میزدی و کارتو میکردی یه چند بار تست کردم پشت سر هم بینم مشکلی نداشته باشه
دفعات اول وقتی کاملا محدودیت جریانو بر میداشتی موتوره رو میومد استارت کنه یه لحظه جریان میداد و پیغام ریست . که عادی بود
ولی الان اگه جریانو محدود نکنی رو زیر 5 امپر (که البته حده اکثر توانشه) با همون موتور یهو میاد استارت کنه انگار کم میاره و تغذیه کامل خاموش / روشن میشه :| و تکرار ....
حدود 5-6 بار اول که تست گرفتم پیام اتصال کوتاه میداد (که باید همینطور باشه) فقط بعد یهویی تو یه لحظه این مشکلو پیدا کرد
به نظرتون اساسیه یا تو خازنای ثانویه قسمت اول مشکل پیش اومد دیگه نمیتونه این جریانو یهویی تامین که ؟! واقعا ممنون میشم کمک کنین