به نام خدابله مهدی جان . در واقع این مدار هم همین کار را میکند و یک پالس به پایه گیت داده و آن را تحریک میکند تا دو پایه دیگر سویچ کند . برای تست ساده تر میتوان پایه های اهمتر را به پایه های سورس و دراین بزنید . البته در جهتی که راه نمیدهند و با تحریک یک لحظه ای گیت بوسیله یکی از سر های اهمتر ( بسته به n یا p بودن ترانزیستور ) درین و سورس اتصال خواهند شد و با تحریک مجدد گیت بوسیله سر دیگر اهمتر اتصال رفع میشود و این نشانگر سالمی ترانزیستور است .
و با اجازه جناب استاد رجبی .
باز هم از جناب آقای رجبی عذر خواهی میکنم . :a12:
بادرود فراوان خدمت مهندسین اول ازهمه تشکرمیکنم واسه زحماتتون دوم خواهش میکنم درنظر داشته باشین که شاید بعضیها مثل من کارآموز باشند لطفا درباره مثلا همین مدار تست ترانزیستور ماسفت زحمت بکشید چند خط توضیح بدین تابهتر بتونیم از نقشه مدار استفاده کنبم منظور مثل کلاس اولیها لامپ چندولت واینکه چی به چی وصل میشه از همه ممنونمبا سلام :
خيلي از دوستان در نحوه تست ترانزيستورهاي موس فيت سؤالاتي دارند كه يك روش ساده و عملي را براشون تقديم ميكنم اميدوارم مفيد واقع شود .
نمونه شكل در نوع n چانل است براي p چانل قطبين باتري عوض ميشود .
با تشكر .
موفق باشيد .
سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم من ترانزیستور 2n3819خریدم که برا مشخص کردن پایه هایه گیت وسورس و دیرین به اینترنت مراجعه کردم اما برا این ترانزیستور 2جور دیتاشیت هستش یعنی در هردو دیتاشیت گیت پایه وسط هستش اما تو یه دیتاشیت پایه سورس سمت راست و پایه دیرین سمت چپ هستش و تو یه دیتا شیته دیگه پایه دیرین سمت راست وپایه سورس سمت چپ هستش حالا موندم توش کدوم درسته و یه نکته دیگه این ترانزیستور فت منفی هستش و طبق نوشته اینترنتی تو تست پراب سیاه باید به گیت زده بشه و اگه پراب قرمز به د وپایه سورس و دیرین زده بشه باید راه بده که میشه ترانزیستور منفی اما در ترانزیستوری که خریدم وقتی پراب سیاه به گیت زده میشه به دو پایه دیگه راه نمیده یعنی بینهایت را نشون میده اما وقتی پراب قرمز را به گیت میزنم به هر د و پایه را میده و خلاصه کلی گیج شدم که چی به چیه.لطفا میشه یه راهنمایی بکنید که چیکار کنم؟باتشکر.[/QUOTE
با سلام :
این ترانزیستوری که خریدی باید دقت کنی و ببینی ساخت کدوم کارخانه هستش و شماره و حروف هر چی رویش نوشته همونطوری در باکس جستجو تایپ کنید تا دقیقا مشخصات همون ترانزیستور را با همون شماره و پسوند و پیشوندش برات بده .
- بله تولید کنندگان امروزی { بخصوص چین } دیگه مثل سابق در چیپ ها مراعات استاندارد های پذیرفته شده را نمیکنند .
اما روشهای خوبی برای شناسایی فیت ها توسط اهمتر در همین بخش و مداراتی برای تست در ارشیو مدارات الکترونی اپلود شده است مراجعه و ترفندهای فوق را مطالعه کنید .
موفق باشید .