با سلام و احترام
دستگاه تستر، BT136-600E را بعنوان Triac شناسایی کرد و عبارت Triac را نمایش داد ولی در شناسایی قطعهBTA16-600B ،قطعه را شناسایی نمی کند و فقط اهم بین دو پایه را نمایش می دهد.(البته با توجه به اینکه جزء قابلیتهای دستگاه تست تریاک درج نشده.ولی یک مدل رو شناخت دیگری را خیر؟؟؟!!!)
لطفا راهنمایی بفرمائید.
ممنون
با سلام و احترام
دستگاه تستر، BT136-600E را بعنوان Triac شناسایی کرد و عبارت Triac را نمایش داد ولی در شناسایی قطعهBTA16-600B ،قطعه را شناسایی نمی کند و فقط اهم بین دو پایه را نمایش می دهد.(البته با توجه به اینکه جزء قابلیتهای دستگاه تست تریاک درج نشده.ولی یک مدل رو شناخت دیگری را خیر؟؟؟!!!)
لطفا راهنمایی بفرمائید.
ممنون
سلام جناب مهندس رسولي عزيز.من يكي از اين دستگاه هارا لازم دارم.محبت كنيد اطلاع دهيد كه مراحل خريد و دريافت آن به چه صورت است.در ضمن من در پرند هستم،آيا پست تا پرند مياورد؟من يك آداپتور هم لازم دارم.منتظر اطلاع رساني جنابعالي هستم.موفق باشيد
سلام جناب مهندس رسولي عزيز.من يكي از اين دستگاه ها لازم دارم.محبت كنيد اطلاع دهيد كه مراحل امر به چه صورت است.در ضمن من در پرند هستم،آيا پست تا پرند مياورد؟من يك آداپتور هم لازم دارم.منتظر اطلاع رساني جنابعالي هستم.موفق باشيد
باسلام
شهر جدید پرند در 30 کیلومتری تهران به طرف ساوه بعد از شهر رباط کریم و نزدیکی آن قرار دارد از نظر شهر سازی زیبا ساخته شده و شرکت کوزو ترکیه در چندین پروژه مجموعه بسیار زیادی برجهای آپارتمانی بسیار قشنگی در آنجا درست کرده و دیگر شرکتها نیز آپارتمانهای زیادی ساخته اند و به فرودگاه امام خمینی خیلی نزدیک است و آینده خوبی دارد و به موازات جاده قم قرار گرفته است وپایتخت مسکن مهر میباشد