آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
با سلام
امکان داره در مورد دستگاه مورد بحث مطالب بیشتری بزارین و یا حداقل یه عکس از اون بزارین
با احترام

سلام
دوست عزیز اگه از اولین پست نگاه کنید هم فیلم هم عکس به تعداد زیاد وجود داره.
موفق باشید.

aga2000

کاربر
2011-03-15
154
459
با سلام و احترام
دستگاه تستر، BT136-600E را بعنوان Triac شناسایی کرد و عبارت Triac را نمایش داد ولی در شناسایی قطعهBTA16-600B ،قطعه را شناسایی نمی کند و فقط اهم بین دو پایه را نمایش می دهد.(البته با توجه به اینکه جزء قابلیتهای دستگاه تست تریاک درج نشده.ولی یک مدل رو شناخت دیگری را خیر؟؟؟!!!)
لطفا راهنمایی بفرمائید.
ممنون

آخرین ویرایش:

bamsi

کاربر
2013-10-05
64
162

سلام
قیمت دستگاه 75 تومن برای دوستان همکار در نظر گرفته شده.
8 تومن هم هزینه پست
جمعا 83 تومن

سلام استادوبراي خريد اين تستر بايد چكار كنم؟لطفا راهنمايي كنيد.ممنون ميشم.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
با سلام و احترام
دستگاه تستر، BT136-600E را بعنوان Triac شناسایی کرد و عبارت Triac را نمایش داد ولی در شناسایی قطعهBTA16-600B ،قطعه را شناسایی نمی کند و فقط اهم بین دو پایه را نمایش می دهد.(البته با توجه به اینکه جزء قابلیتهای دستگاه تست تریاک درج نشده.ولی یک مدل رو شناخت دیگری را خیر؟؟؟!!!)
لطفا راهنمایی بفرمائید.
ممنون
سلام
همانطوری که اشاره کردید .قبلا در مورد قابلیت ها دستگاه توضیحاتی داده شده است.
این دستگاه ترایاک و تریستور رو تست نمیکنه .

bamsi

کاربر
2013-10-05
64
162
سلام جناب مهندس رسولي عزيز.من يكي از اين دستگاه هارا لازم دارم.محبت كنيد اطلاع دهيد كه مراحل خريد و دريافت آن به چه صورت است.در ضمن من در پرند هستم،آيا پست تا پرند مياورد؟من يك آداپتور هم لازم دارم.منتظر اطلاع رساني جنابعالي هستم.موفق باشيد

آخرین ویرایش:

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام جناب مهندس رسولي عزيز.من يكي از اين دستگاه ها لازم دارم.محبت كنيد اطلاع دهيد كه مراحل امر به چه صورت است.در ضمن من در پرند هستم،آيا پست تا پرند مياورد؟من يك آداپتور هم لازم دارم.منتظر اطلاع رساني جنابعالي هستم.موفق باشيد

سلام
پرند کجاست ؟
والا معمولا تا ده های کوچیک هم پست میبره .
شرایط بصورت پیام خصوصی ارسال شد.

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,313
ایران
باسلام
شهر جدید پرند در 30 کیلومتری تهران به طرف ساوه بعد از شهر رباط کریم و نزدیکی آن قرار دارد از نظر شهر سازی زیبا ساخته شده و شرکت کوزو ترکیه در چندین پروژه مجموعه بسیار زیادی برجهای آپارتمانی بسیار قشنگی در آنجا درست کرده و دیگر شرکتها نیز آپارتمانهای زیادی ساخته اند و به فرودگاه امام خمینی خیلی نزدیک است و آینده خوبی دارد و به موازات جاده قم قرار گرفته است وپایتخت مسکن مهر میباشد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا