آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیک حرفه ای (ترانزیستورها . دیودها. خازنها .سیم پیچ ها. و مقاومت ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
درود جناب اقای مهندس رسولی لطفا شماره حساب مبلغ و نحوه دریافت رو برای بنده پ خ بفرمایید

سلام دوست عزیز
پیام خصوصی ارسال شد.
چک کنید.

ITE-1983

کاربر
2010-08-16
283
961
سلام خدمت مهندس رسولی عزیز .دستت درد نکنه.البته من یه خورده سرم شلوغ بود نتونستم به موقع پست بدم .از شما تشکر ویژه و جانانه ای دارم
زنده باشید

ITE-1983

کاربر
2010-08-16
283
961
سلام اقای رسولی محل تست قطعات smd و فت رو که مشخص کردم ایا باید همینجوری باشه ؟چون در پست اول انگار روی این محل جای متالیزه هست.الان من فت رو تست میکنم.3-1-2 خطوط تیره شکل مقاومت هستن.بعدش مینویسه 6830k اهم و 5360 کیلو اهم.درصورتیکه با مولتی متر تست کردم صحیح بود.
اگه فتی خراب باشه چه نوشته ای در lcd ظاهر میگردد؟
با تشکر

05062014004.jpg

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,124
74,162
48
ایران
سلام
قسمت تست SMD در اوایل قلع اندود می کردیم . با صحبتی که با یکی از دوستان داشتیم گفتند احتمال ئاره دقت اندازه گیری پایین بیاد بخاطر همین.
بصورت مسی ارائه گردید. برای تست فت حتما دئ تا پایه را کمی به طرف پایی خم کنید تا خوب ارتباط بگیرد.
موقع معیوب بصورت سلف مود نمایش داده شده و مقدار دوتا مقاومتکم اهم در حد یکی دو اهم نشان میدهد.
اگر هم پایه ها از داخل فت قطع باشد .می نویسد قابل شناسایی نیست یا به دستگاه وصل نشده.یا خراب است.
موفق باشید.

دوستان عزیز این دستگاه باور کنید اندازه یک اسیلوسکوپ کارایی داره به نظر شما یک شاگردی تو مغازتون باشه علم غیب داشته باشه بده مگه این تستر همون شاگردی است که علم غیب داره با پیشرفت علم و پیشرفت علم تقلب چینی ها قطعاتی با شماره های عجیب و غریب روانه بازار کردند که معلوم نیست چیه مثلا در برد ماشین لباسشویی تکنوکیت یه قطعه بود با شماره z3ms710 تو دیتاشیت مشخصاتش نبود خلاصه این تستر به بنده گفت
چیه پایه هاش چیه خلاصه براش شناسنامه و کارت ملی صادر کرد به نظر شما این یه معجزه نیست که یه دستگاه علم غیب داشته باشه خوب شوخی کردم بهرحال واقعا این دستگاه بسیار کارآمد است حتما حتما تهیه بفرمایید ضمنا تستر خازن ESR متر هم هست خیلی دقیق و عالی با تشکر از استاد عزیز جناب آقای رسولی عزیز سازنده تستر مربوطه آرزوی موفقیت روز افزون رو برای ایشان از خداوند منان خواستارم .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا