آی پی امداد
abtahi

ترفند تخلیه خازنهای بزرگ تغذیه

دوست عزیز شما دارید در مورد ترفند اول اشتباه می کنید با گذاشتن مولتیمتر بر روی تست بوق خازن اگر احیاناٌ ولتاژش را ذخیره کرده باشد به مولتیمتر آسیب میزند و در لحظه ای که پراپ رو به خازن میزنید و بوق میزند در اصل ا زمان بوق خازن مربوطه در حد میلی آمپر جریان کشی شده شارژ شده است
سلام خسته نباشید درسته موافقم بانظرشما👏👏

behzadgolab

کاربر vip
vip
کاربر
2010-05-31
236
567
63
rasht
بهتر راهش یه مقاومت 1 کیلو 5 وات یا به قول اساتید ntc مقاومت حرارتی که با داغ شدن اهمش کاهش میابد

آخرین ویرایش:

Д

کاربر vip
vip
کاربر
من هم از مقاومت آجری وات بالا استفاده میکنم.
گاهی اوقات هم از لامپ شمعی تنگستن 60 وات
گاهی اوقات هم از لامپ هالوژن سوزنی شهری

بیشتر برام مهمه که تو یه شرایط خوش دست بتونم اینکار رو بکنم و خودم دچار شوک نشم .

دوستعلی

کاربر vip
vip
کاربر
2016-01-29
259
560
لرستان
باسلام، معمولا برای تخلیه خازن از یک پیچ گوشتی خراب استفاده میکنند دو پایه خازن را بهم اتصال میدهند و بار الکتریکی خازن تخلیه میشود
ولی در منابع تغذیه کامپیوتر به اصطلاح هیت اول دو خازن بزرگ 470 یا 680 میکروفاراد اگر دقت کرده باشید بترتیب مقامتهای 150 و 330 کیلواهم موازی با خازنها که در هر منبع تغذیه دو عدد وجود دارد بمنظور تخلیه بار الکتریکی قرار داده است

دوستعلی

کاربر vip
vip
کاربر
2016-01-29
259
560
لرستان
باسلام، معمولا برای تخلیه خازن از یک پیچ گوشتی خراب استفاده میکنند دو پایه خازن را بهم اتصال میدهند و بار الکتریکی خازن تخلیه میشود
ولی در منابع تغذیه کامپیوتر به اصطلاح هیت اول دو خازن بزرگ 470 یا 680 میکروفاراد اگر دقت کرده باشید بترتیب مقامتهای 150 و 330 کیلواهم موازی با خازنها که در هر منبع تغذیه دو عدد وجود دارد بمنظور تخلیه بار الکتریکی قرار داده است.
با سلام به نظرم بهترین روش استفاده از یک لامپ ۱۰۰ وات می باشد و تخلیه خازنهای تغذیه ولتاژ بالا بوسیله مولتی متر احتمال سوختگی بالا هست یک لامپ صد وات با پایه روی تابلو نصب کنید و دو سیم به طول یک متر به ان اضافه کنید هم برای این کار و کارهای دیگر کاربرد دارد

dj0123

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-12-26
593
2,626
Iran
درود
نیازی به ptc, ntc لامپ یا مداد و ابزار خاصی نیست , بنده دوشاخه هویه قلمی را به دو سر پین خازن متصل میکنم, بلافاصله ولتاژ از 310 به زیر 10 ولت میرسه که باقی ولتاژ را میتونید با یه تیکه فلز مثل پیچ گوشتی, چاقو یا فلزی که دم دست هست تخلیه کنید, در ضمن یه مقاومت 5.6 اهم 2 وات داخل دسته هویه با المنت سری کردم تا با هر بار اتصال به برق از شوک اولیه از سوختن هویه جلوگیری میکنه, طول عمر هویه هم 3 - 4 سال افزایش پیدا میکنه

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,893
9,817
49
خراسان بزرگ!
درود و روزبخیر
روشها همه کارامد هستند
اما در پستهای قبلی دوستان باتجربه که بررسی میکنیم نکاتی معلوم میگردد
هویه و لامپ 100 همگی 230 ولت هستند و ولتاژ 310 میتواند گاها باعث سوختن یا شوک به انها شود
یک راه خوب سری کردن دو لاپ 100 است که 460 ولت تحمل دارد
البته روش مقاومت که اهم بالایی داشته باشد و ناگهان خازن را تخلیه نکند نیز نیکوست.
بدرود

دوستعلی

کاربر vip
vip
کاربر
2016-01-29
259
560
لرستان
درود و روزبخیر
روشها همه کارامد هستند
اما در پستهای قبلی دوستان باتجربه که بررسی میکنیم نکاتی معلوم میگردد
هویه و لامپ 100 همگی 230 ولت هستند و ولتاژ 310 میتواند گاها باعث سوختن یا شوک به انها شود
یک راه خوب سری کردن دو لاپ 100 است که 460 ولت تحمل دارد
البته روش مقاومت که اهم بالایی داشته باشد و ناگهان خازن را تخلیه نکند نیز نیکوست.
بدرود
با سلام من یک لامپ روی تابلو نصب کرده ام و حدود یک متر سیم به آن وصل کرده ام شاید بالای ۱۵ سال از این روش استفاده می کنم نه لامپ میسوزد و سریع هم خازن تخلیه میشه و هیچ مشکلی ندارد و استفاده های دیگری هم از این لامپ جهت تست بعضی وسایل می کنم

آخرین ویرایش:
بالا