پاسخ : تحلیل و عیب یابی گرداک 952 و یاکسان 701 و 702
سلام استاد.
T8 که شبیه ترنزیستور BC547 بود همون ترایاک مرتبط با تنظیم باد پمپ بود ولی در کمال تعجب و همونطور که قبلا هم خدمت شما گفتم و در عکس هم مشهود هست با حذفش پمپ همچنان کار میکرد!!!!
تمام تست ها رو انجام دادم و دیگه ناامید شدم و خواستم مرجوعش کنم و به بقیه کارام برسم یه لحظه با خودم گفتم احتمالا صاحبش اول خودش یه اوسا گریی سرش در اورده بعد اوردش برای من و با دقت بررسی کردم چون دیده بودم به جای مقاومت های R39 , R40 به جای 22 کلیو اهم از مقاومت 18 کیلو استفاده کرده به بقیه جاها هم مشکوک شدم و دیدم بللللللللللله به جای اون دو تا مقاومتی که لوکیشنشون سیاه شده هم مقاومت اشتباهی جای گزین کرده اون دو تا مقاومت 51 کیلو هستن که به جاش 100 اهم گذاشته بوده!!!::minigun::::minigun::
با قرار دادن مقاومت های صحیح و کمی تنظیم پتناسیومتر روی برد تو نستم باد رو به حالت قبلش برگردونم.
حالا دو تا سوال دارم که جوابمشون برام خیلی مبهمه!!!!
1-چرا تو این حالت (بدون وجود ترایاک و جایگزینی مقاومت های اشتباه)پمپ کار میکرده؟
2-مقاومت های R39 . R40 با خود پمپ موازی شدن و خیلی گرم میشن دلیل نصبشون چیه؟
3-برای افزایش طول عمر المنت هیتر چه اصلاحاتی باید روی برد انجام بشه؟
درود
بهتره اطلاعات خود را در تاپیک مستقلی با عنوان مدل دستگاه مطرح کنید که بیشتر استفاده بشه ، زیرا اینجا بین پست ها محو میشه و دیده نمیشه و اساسا از ابتدا نباید مدل متفاوتی را در این تاپیک مطرح میکردید.
اما بابت رفتار دستگاه که گفتید علیرغم آزاد کردن ترایاک پمپ ، چرا همچنان پمپ فعال بود ؟
زیرا نقشه مدار با فرض قطعات اصلی مدار تحلیل میشه و اگه بوبین پمپ را با قطعه نامناسبی جایگزین کرده باشن و یا پمپ را با تکه سیمی یکسره به برق متصل کرده باشن ، هیچیک از آزمایشات پاسخ مناسبی نمیده ، خصوصا که نقشه ای نداشتی و حاضر نشدی نقشه مختصری از قطعات کنترل پمپ هم بکشی و حتی حاضر نشدی پاسخ کاملی به سوالاتم بدی .
اما مجددا تکرار میکنم با وجود دستکاری هم محاله که ترایاک پمپ را بدرستی آزاد کرده باشی و پمپ خاموش نشه ،
احتمالا یک پایه یعنی گیت ترایاک را آزاد کردی که ثمری نداشته و لذا پرسیدم چطور ترایاک ها را آزاد کردی ؟
ولی طبق معمول پاسخ ندادی و با توجه به سابقه طولانی عضویت شما ، کار خوبی نکردی .
در خصوص پاسخ سوالات :
اساسا تنظیم پاسخ سوالات شما قبل از تحلیل نقشه میسر نیست که نقشه هم نداری.
چجوری بفهمم برای کنترل پمپ از چه شیوه ای استفاده شده و لوکیشن قطعات چیه که بتونم راهنمایی کنم ؟
سپاس