سلام
وقت بخیر.
بله دستور شما توی ذهنم بود اما به دلیل اینکه با تعویض اون خازن دستگاه راه افتاد و دیگه هم اذیتم نکرد از کشیدن نقشه صرف نظر کردم وگرنه حتما تقدیم حضور ارزشمند شما ارائه میشد،این مورد رو از سمت من رو کوتاهی در نظر نگیرید به لطف شما و دوستان مشک رفع شد.
سپاس.
درود
رفع مشکل بخش بسیار ناچیزی از اهداف تاپیک هاست و شما نیز بعد از رفع ظاهری عیب با سوالات مستمر خود ، این حقیقت را اثبات و پررنگ فرمودید و مترصد کسب اطلاعات ارزشمند تر از آن شدید .
اما با این شیوه که بمحض غیبت عیب از انجام آزمایش منصرف شدید .
اولا هنوز عیب مشخص نشده و شبیه اتومبیلی که ریپ میزنه با چند تقه به موتور رفع شده و از جستجوی عیب منصرف شدید غافل از آنکه ممکنه در محل نامناسبی ، مایه دردسر بشه و تقه هم افاقه نکنه.
ثانیا بخاطر داشته باش هر عیبی ، سرقفلی داره ، چرا که اطلاعات و تجربیاتی بهمراه داره که ممکنه در دانشگاه و اینترنت و هیچ کتابی کسب نکنید و بنفع شماست که تا حد ممکن تعقیب و استفاده کنید.
ثالثا این سوی بازار هم کسی که بشما کمک میکنه بوق نیست و اگه به خواسته شما توجه کرده و برایگان درخدمت شما بوده ، در راستای منافع جمعی از جمله منافع خود شما و بدون کوچکترین نفعی برای خودش ، انتظار داره تاپیک را ناقص نسازید و حتی اگر برای دل خودش هم خواسته ای مطرح کرد لااقل خواسته سهل الوصول و ساده ای که بسادگی قابل اجراست ، انجام دهید .
درحالیکه آزمایش مربوطه بسود شما و در راستای رفع ابهامات خوانندگان بوده و منافع شخصی در ان نداشته .
اما شما میفرمایید مشکل حل شد و دیگه درشو بستم و حالا اشکالی نداره که مجبوری بدلیل امتناع از آزمایش ساعت ها تایپ کنی و کلیه احتمالات را مطرح کنی لذا من یک جمله سوال میکنم و تو حالا حالا تایپ کن که قابل اثبات و احراز هم نیست که درست گفتم یا نادرست .
اگر ازمایش میفرمودید ، مشاهدات عینی اثبات میکرد که نظر و ارزیابی مربوطه صحیحه یا ناصحیح .
ولی اظهارنظر بدون تست قابل اعتماد نیست و تا زمانیکه صحت نظرم را تست نکنم خودم به نظرم اعتماد ندارم چه رسد به مخاطبان .
از طرفی عیب هم کاملا مشخص میشد و بصورت کیلویی انجام نمیشد .
از دیگرسو سوال بی پاسخی هم باقی نمی ماند و تاپیک را ناقص نمیکرد .
لذا برای موارد بعدی ، نکات فوق الذکر را لحاظ فرمایید.
که ناگزیر نباشم بدلیل ممانعت از انجام آزمایش اینهمه مطلب تایپ کنم که فاقد اطلاعات فنی و فقط توصیه اخلاقی بوده.
سپاس