- 2015-03-31
- 517
- 1,181
درود
اگه هیچیک از راههای پیشنهادی نتیجه نداده چطور قصد شناسایی خازن مورد اشاره را دارید
مضافا که عرض کردم ابتدا باید عوامل موثر شناسایی بشه و سپس درمان بشه ولی بنظر میرسه بدون شناسایی عامل اقدام به درمان فرمودید و محاله که هر 3 راه حل را اجرا کرده باشی و از هیچکدام نتیجه ای نگرفته باشد
یعنی درصورت عدم وجود افت ولتاژ شبکه و سیم کشی محل یکدستگاه STB12000 فاراتل برای هر کولری دوست داری استفاده کن اگه کوچکترین مشکلی دیدی اطلاع بده تا خودم برای دیدن این پدیده باورنکردنی به محل شما بیام و با چشم خودم ببینم تا باور کنم.
بله شما میخوای از همون استابلایزر نامناسب و کم قدرت مشتری استفاده کنی و مشتری نمیتونه هزینه کنه که این گناه جیب مشتریه نه گناه راه حل که البته مشتری هم حق داره و باید با ابتکاراتی از گناهش بگذریم
اما اینکه نسخه ثابتی برای همه نقشه ها بپیچیم متاسفانه خارج از توانایی منه و ارائه پیشنهاد بدون بررسی و تحلیل نقشه مقدورم نیست.
ضمنا روش تست تصادفی که فرمودید ممکنه راهگشا باشه ولی اگه کشف راه حل با این روش قابل جستجو باشه وقت کلانی میبره ( لااقل برای محدود کردن تعداد خازن ابتدا خازن های ورودی آپ امپ ها را شناسایی و روی اونا تست کن البته موازی کردن ولتمتر نتیجه ای نداره و باید در زمان خاموشی استابلایزر ، موقتا خازن دیگری با خازن مدار موازی و سپس روشن و تست کنی )
سپاس
با سلام ضمن تشکر از پاسخگوئی استاد غزال بزرگوار باید به عرض برسونم که تمام راهکارهای شما که شامل سه مورد بود در اکثر موارد انجام شده و در پست قبلی ذکر کرده ام که خیلی کم جواب داده و عمده علتش اینه که تجهیزات برق رسانی مثل سیم ها و ترانسفورماتور ها جواب گوی رشد روزافزون مصرف کننده ها به خصوص پمپ های کشاورزی و کولر ها نیستن،اونایی که به ترانسفورماتور شبکه نزدیکند به راحتی از مصرف کننده های پرتوان استفاده میکنند و در صورت عدم تامین توان مورد نیاز با اندک هزینه و خریداری استابلایزری با قدرت کم افت ولتاژ خودشون رو جبران میکنن اما هر چقدر از ترانسفورماتور فاصله میگیرم وضع بد و بدتر میشه ،بعضی جاها خود بنده ولتاژ گیری کرده ام که ولتاژ بی باری محل 120 ولت بود!تو این محل نه استابلایزر نه ترانس دستی جواب گو نمیباشد،استاد خلاصه کنم شما در نظر بگیرین تو یه محله از یه ساعت مشخصی تا ساعتی مشخص 100 تا پمپ میانیگین 10آمپر کار کنن،چه بلائی سر این شبکه میاد؟اداره برق هیچ پاسخی نمیده و میگه ترانسفورماتور های بکار رفته خیلی بیشتر از نیاز منطقه هستش و کسائی که پمپ دارن باید برا خودشون استابلایزر کار بزارن!!!!حالا کم کردن ضریب هوشی استابلایزر فقط به این دلیل هستش که اگه تو منطقه ای مشکل با این ترفند حل بشه،آدم این کارو انجام بده و این نسخه کلی نیست فقط همین
سپاس