با سلام اول بگین مگه خازنای بزرگش چقدر ظرفیت دارن که میگین به 300 رسیده؟
دوما سوختن مکرر 13009 هم بخاطر ریپل برق که خازن صافی نتونسته بگیره هست هم بخاطر خرابی دوتا خازن 4.7 میکرو طرفین همین ترانزیستورها
توضیحات تکمیلی رو استاد غزال عزیر بهتون میدن
درود
شرط بهره گیری از دیگران ، اگر احترام و جبران زحمت نباشه قطعا بی احترامی و تحمیل زحمت نیست و لذا رعایت ضوابط اخلاقی شرط اساسی روابط سالم است.
از دیگر سو ، هرچند تحمل ناهنجاری های توهین آمیز و غیر قابل تحمل دشوار است ، اما مهمتر از آن شیوع ناهنجاری است که در صورت بی توجهی به آنها ، شایع و عادی سازی نیز خواهد شد که به سود هیچکس نیست.
با توجه به اینکه چند پاور با یک ایراد ظاهری مشابه وجود داشته و پس از یک مورد ، متاسفانه بدون اطلاعم عیب موصوف در پاورهای بعدی تعقیب شده و جایگزین قبلی شدند و تناقض عکس العمل پاورها موجب سردرگمی و اتلاف وقت قابل توجهم شد تا نهایتا با بررسی عمیق شواهد متناقض ، در پست های عدیده ، متوجه حقایق فوق شدم .
و با این وجود مکررا دلایل این رفتار را جویا شدم تا شاید عامل موجهی اعلام شود و تحمل ناهنجاری را مقدورم سازد ولی متاسفانه پاسخی دریافت نشد.
لذا هرچند در گذشته بارها مصمم به اجرای تصمیم شایسته در خصوص ایشان شدم و عملی نکردم اما با توجه به موارد اخیر چاره ای جز پیشگیری از تکرار مراتب ندارم.
سپاس