مهندس همون پاور هست
البته چون پاورهای دیگه ای داشتم مجبور بودماونا رو هم باز کنم
سه تا هست همه یه مارک یه عیب
غیبت هم بخاطر مشغله بود قصد فراموشکاری نداشتم
بازم از حضور شما وتمام اعضا که مطالبو دنبال میکنند عذر خواهی میکنم
تو این سایت خیلی چیزا یاد گرفتم و خیلی پاور ها رو تونستم راه بندازم بطوریکه تعمیر پاور روتو کارام اضافه کردم
تو همین مدت غیبتم 50 عدد تعمیر داشتم که باید تحویل میدادم به لطف خدا وراهنمایی شما و دوستان همه شون تعمیر شدند البته اینو مدیون شما ودوستان هستم
خیلی مشتاق هستم با کمک شما علت این پاور ها رو کشف کنیم
من سراپا گوشم دستور بفرمایید
درود
پاوری که اخرین بار مطرح کردی چنین عیبی نداشت و ولتاژ vcc خیلی بالا بود و چند بار سوال تکراری کردم و عاقبت پاسخ ندادی .
و قبل از اولین پستی که مجددا حضور پیدا کردی آخرین پستم را بخون که تاکید کردم تا زمانیکه پاسخ منو ندی نمیتونم ارزیابی درستی از شرایط تغذیه شما داشته باشم که دیگه رفتی که رفتی و الان عیب تازه ای مطرح کردی.
قبلا هم برات استدلال کردم که برای طرح موضوع آزاد. و مختاریم اما برای ترک موضوع اجازه نداریم ، چرا؟
چون راهنما زحمت میکشه و وقتشو در اختیار مشکل شما میذاره و تعقیب کنندگان موضوع هم اوقاتی رو با امید به کسب اطلاعات موثر صرف میکنند و اگر موضوع را رها کنیم در حق راهنما و خوانندگان اجحاف کرده ایم.
ولی شما خیلی زود ناامید میشی و دوست داری موضوع را رها کنی .
اگه کار ساده ای باشه خودتون برطرف میکنید و قطعا پیچیده شده که مطرح فرمودید خصوصا که بشدت از روش تعویض شانسی و تست خارج از مدار استفاده میکنید و کافیه اشتباه کوچیکی اتفاق بیافته که با احتمال بسیار زیاد میافته و دیگه کار حضرت فیل میشه.
مثلا اگه پایه خازنی را جابجا نصب کنید چنین عیبی به این سادگی ها کشف نمیشه و از عوارض دستکاری بیمورد است.
مشکلی که در انجمن مطرح میکنید بمیزان صدها مورد معمولی بشما اطلاعات ناب میده و نباید تصور کنید چرا تعمیرش طولانی شده.
اصولا چنین مواردی بسیار بسیار ارزشمنده و اینکه عیب پیچیده ای نصیب شما شده باید خوشحال باشید اما شما کلافه میشی چون از بیراهه وارد میشی و حاصلی جز پریشانی نداره.
این تغذیه ساده ترین تغذیه است و با توجه به تحلیل و عیب یابی هزار برابر ساده تر هم شده و موضوع گنگی نداره و با استفاده از الگوریتم عیب یابی بسرعت میتونی عیب را کشف کنی ولی اینکارو نمیکنی و قطعه عوض میکنی و یا خارج از مدار تست میکنی و نتیجه ای که میگیری کاملا طبیعی است.
ایا از ابتدا تا انتهای الگوریتم استفاده کردی ؟
قطعا نه. چون بدنبال کسی هستی که بگه فلان قطعه رو عوض کن
اگه اصولی پیش میرفتی خیلی خیلی زودتر و بدون تعویض و دستکاری ، عیب برطرف میشد و بجای کلافه شدن لذت ها میبردی .
سپاس