سلام بر دوستان گرامی بنده تعمیرات پاور های تابلو روان رو انجام میدم توی این چند سالی که تعمیراتشون رو انجام دادم تجربیاتمو هر چند محدود و ناچیز تا جایی که بتونم تو این پست در اختیارتون میزارم
ایراد اول سوختن ترانزیستور های قدرت که معمولا 13009 هستند که عامل سوختنشونم طبق تجربه ای که دارم جنس نامرغوب بودنشونه و سیلیکون پشتشون به علت حرارت زیاد خاصیت دفع حرارتو از دست میده و موجب سوختنش میشه
ایراد دوم خرابی خازن ها تو 90 درصد پاور هایی که تعمیر کردم و تایم زیادی روی کار بودن متوجه خرابی خازن های بخش الاکلنگی قسمت قدرت و تغذیه ایسی دوست داشتنی 494 شدم و در بیشتر موارد به خاطر دینی که به کارم داشتم تعویضشون کردم با خازن هایی با رنج ولتاژی بالاتر و ظرفیت خازن قبلی که تا الان مشکلی بابت برگشت پاور تعمیری نداشتم
ایراد سوم خرابی دیودهای شاتکی بخش ثانویه یا بخش سرد مدار که توی 10 درصد مواقع سوختگی داشتن و در زمانی که معیوب میشن بیشتر مواقع اتصال کوتاه میشن و در حالت عادی روی حالت بیزر اهمی بین 230 تا 250 دارن که روی شاسی اهمشون بین50 تا 60 اهمه
ایراد چهارم پاور ولتاژ دارد و صدای زوزه می دهد و زمانی زیر بار میرود خاموش میشود این ایراد به چند قسمت مربوط میشود یعنی تو چند حالت اتفاق می افتد 1 دیود های زنر یا فست موازی با ترازیستور های تولید پالس که در اکثر مواقع c1815 میزارن دیود مربوطه اتصال کوتاه میشه و باید تعویض بشه در پست بعدی عرض میکنم