جناب غزال ، سلام
ممنون از لطف شما که با وجود مشغله کاری ، با حوصله و به زبان ساده مطالب را برای عموم توضیح میدهید.مطالب خوبتان در زمینه منابع تغذیه سوییچینگ و منبع تغذیه بدون ترانس را مطالعه کردم و از زحمتی که کشیدید بینهایت سپاسگزارم.
با توجه به مدار شکل زیر سوالی دارم و ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید :
1-در بعضی انواع این تغذیه در محافظ ها و ... دیده ام که به جای مقاومت 220 اهم ورودی که محدود کننده جریان لحظه ای خازن است
چند مقاومت را موازی کرده ، قرار داده اند.در انجمن دیگری خواندم که یک مقاومت کربنی مثلا 1 یا 2 وات ، قادر به تحمل آن جریان نیست و به زودی از بین میرود ، بهتر است از مقاومتهای وات بالای آجری که سیمی هستند استفاده شود.آیا این مساله صحیح است؟
2-در مورد جلوگیری از جرقه در هنگام اتصال دوشاخه منابع تغذیه به برق ، راهکاری ارایه کرده بودید که آنرا مطالعه کردم.
آیا امکان دارد با قراردادن یک خازن بصورت موازی بین دو سر دوشاخه به همراه مقاوتی موازی برای تخلیه ، اینکار را انجام داد.
در منابه تغذیه سوییچینگ دیده ام خازنهایی در ورودی به نام cx و cy قرار دارند که به همراه سیم پیچها و ... نقش فیل تر ورودی را دارند که بعضا در انواع ارزان قیمت حذف میشوند.آیا قسمتی از کار این خازنها میتواند حذف جرقه اولیه باشد؟در اینصورت میتوان یک دوشاخه با این ویژگی ساخت و سر هر دوشاخه دستگاهی بصورت تبدیل قرار داد؟