- 2017-02-27
- 613
- 1,819
من از روی داغ شدن ای سی متوجه شدم
درود استاد عزیزدرود تجربه امروز ایراد تقریبا نادر در
مادربرد -asus h61m
مادربرد صفحه اول بوت ارور میداد
( سیستم بعد از ۱۵ ثانیه خاموش میشود)
و هیچ کلیدی و فرمانی نمی پذیرفت
احتمال اول بعد از cpu و طبقه مربوطه ، بایوس هست
ولی با تعویض آی سی کنترلر i/o اشکال برطرف شد
البته عکس از پیغام وارور کامل سیستم گرفتم فردا تو این تایپک آپ و ضمیمه میکنم
موفق باشید
درود استاد عزیز
این error در اکثر مادربردهای ایسوس بخاطر اتصال کوتاه شدن بعضی پایه ها به همدیگه بوجود میاد مثلا پایه های یکی از اسلت های pci
چنانچه برای خودم هم پیش اومده بود و اتصال کوتاه شون تو دوتا از پای های اسلت pci بود که با رفع اتصالی مشکل برطرف شد
این مورد که فرمودین ممکنه که اول پایه ای در ارتباط با i/o اتصالی کرده باشه و موجب سوختن i/o شده باشه یا در اثر ضربه ای فشاری بخود پایه های i/o مشکل بوجود اومده باشه؟
یکم توضیح میدین که چطور به i/o ضنین شدین؟
یک عدد مادربرد گیگابایت h61 داشتم که روشن نمیشد بررسی کردم توی مسیر 5 ولت استند بای شرتی وجود داشت.
توی این مسیر یک رگلاتور وجود داره که 3.3Vsb رو ایجاد میکنه. این رگلاتور داغ میشد که نشون میداد یکی از مصرف کننده های 3.3Vsb شورت شده.
با منبع تغذیه به خروجی رگلاتور 3.3 دادم حدود 3 آمپر چیپ لن خیلی کم گرم شد.
همون چیپ رو برداشتم و مشکل حل شد.
یک نکته دیگه که فهمیدم این بود که چیپ لن RTL8111F با شماره RTL8111E سازگار نیست. چون من بجای F مدل E رو قرار دادم چیپ لن رو میشناسه ولی علامت تعجب رو اتصال اینترنت میاد و وصل نمیشه.
دورد جناب reza.93
لطفا شماره رگولاتور و شماره موقعیتش رو روی برد عنوان کنید
بنده یدونه برد از این مدل دارم و یادمه پاوری هم که روش بود مشکل افزایش ولتاژ استندبای داشت
احتمال اینکه این برد هم ایرادش مشابه این پست باشه زیاده
ممنونم
همکاران عزیز سلامضمن تشکر از اینکه تجربیاتتون رو به اشتراک میذارید فقط خیلی خوب می شد اگه ذکر می کردید که چجوری به این نتایج می رسید؟مثلا از کجا به این نتیجه رسیدید که آی سی صدا مشکل داره؟ممنون