تست سوختگی ای سی Lpc یا i/o می توانید با تست جریان از ولتاژ VSB یا همون سیم بنفش پاور مادربرد در حالت سالم باید جریان بین 100 تا 500 میلی امپر عبور کند اگر بیشتر از این باشد 100% ای سی i/o سوخته !!!!
دوست عزیز این smd که میفرمایید ماله کدوم قسمت میباشد ،امکانش هست با عکس مشخص نمایید./.سلام
Asus P8H61
مادربرد فوق استارت میشد ودیباگر تا کد A3 میرفت و یک بوق طولانی و 3 بوق کوتاه میزد . با کلی کشتن توی مادربرد متوجه شدم یکی از ترانزیستور smd به شماره 43t اتصالی داره با تعویض کامپیوتر تصویر داد . توی این مدل توجه داشته باشید حتی کامپیوتر استارت هم بشه تصویر بده در اخر روی کد A3 میمونه بوق بایوس خیلی میتونه به شما کمک کنه .
سلامدوست عزیز این smd که میفرمایید ماله کدوم قسمت میباشد ،امکانش هست با عکس مشخص نمایید./.
سلام یه مادربرد مدل
4CoreDX90-VSTA
داشتم که روشن میشد و بوق رم میزد
وقتی بازش کردم متوجه شدم که یک قطعه هشت پایه شکل ای سی کنار اسلات رم سوخته
قطعه رو نداشتم و متوجه شدم فیوز هست
سیم کشی کردم مادربرد رو زدم تو برق فن یه دور میچرخید خاموش میشد
سیم کشی ها رو جدا کردم وضع همون بود و روشن نمیشد!
دوباره سیم کشی کردم همه قطعات رو گذاشتم سرجاش به خوبی روشن شد و کارکرد
وقتی بررسی کردم مجدد دیدم این مادربرد بدون سی پی یو روشن نمیشد!!
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان تعمیر کار و مدیران محترم از جمله آقای امجدی و حیدری و آقا رضا و و و ... 4 سال پیش ما هم جز سایت بودیم ولی چون دیر جواب پیام هام داده میشد چیزی به اطلاعات من افزوده نمی شد مشتری هم روز به روز کمتر میشد چون مشتری بیشتر از چند روز نمیتونه صبر کنه
برای همین دور این سایت رو خط قرمز کشیدم
خودم بدون اینکه آموزشی ببینم تعمیرات رو شروع کردم
الان حدود 7 سال میشه کار میکنم
تا الان نه دستم به دیباگر خورده نه وسایلی از این قبیل
میخواستم ببینم مدیرانی که چندین سال دارن کار میکن تجهیزاتشون چیه
من تنها چیزی که دارم یه هویه هوای گرم هست با یه هویه و یه مولتی متر ساده که فکر کنم 5000هزار تومن با یه اسپری خشک خواستید عکس از محیط کارمم میزارم تا الان هم خدارو شکر تعمیری از دستم در نرفته نیاز به تعویض چیپ بشه آشنا دارم با کمترین قیمت برام تعویض میکنه البته نمیخوام بگم چیزی بلدم نه اصلا فقط دوست دارم ببینم شما که چندین سال مثل بنده کار کردید تجهیزاتتون چیه نه قصد توهین دارم نه جسارت.
تو بازار شیراز هم اکثر تعمیرکارها منو میشناسن
ممنون میشم بنویسید چه تجهیزاتی دارید و چقدر هزینه کردید؟؟
میخوام یه وام بگیرم بدونم چقدر کافیه برام.
سلام؛ جناب امجد چیپها قابل احیا هستند