عکس با کیفیت
پیوستها
-
80.2 کیلوبایت بازدیدها: 870
با تشکر از راهنمایی تون
حالا ساده ترین راه برای کاهش جریان چیه؟
دوست عزیز چیزی که به مصرف کننده تزریق میشه ولتاژه نه جریان فقط زمانی که مشکلی در وسیله شما پیش بیاد و اتصالی در مصرف کننده شما رخ بده خرابی به بار میاد که اونم بهترین راهش گذاشتن فیوز سر راه مصرف کننده هست
با سلام و عرض ادب
خدمت اساتید ارجمند من تا حالا 2و3تا پاور رو به منبع تغذیه متناوب 3و5و12 تبدیل کردم که مشکلی نداشته ولی الان یک پاور برام اوردن که بعد از گذاشتن پتانسیو متر برای ولتاز های مختلف تست کردم کل ولتاژها درست بود ولی باید موقع اتصال منفی و مثبت منبع تغذیه خاموش شود یا سویچ کند ولی این مدل منبع تغذیه همان طور جریان دارد لطفا راهنمایی فرمایید .
مدل پاور ELEGANCE p4_600w
دوستان عزیز لطفا یک نقشه از تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغزیه آزمایشگاهی در اختیار من قرار بدید. با این مشخصات: متغیر ولتاژ 0-12 و متغییر جریان 0-20 آمپر
با سلام :با تشکر از اساتید محترم. چند وقتیه که میخام یه منبع متغیر برا تعمیر لپ تاپ بخرم ولی به علت قیمت زیاد نتونستم. ایا با ساخت این منبع میتوان در تعمیر لپ تاپ استفاده کرد ؟مثلا با ولوم ها میشه 20 ولت و 6 امپر یا 19 ولت و 10 امپر رو ایجاد کرد؟ و از کجا بفهمیم چند ولت و امپر خروجی میده؟ میشه نمایشگر یا همون سگمنت برا نمایش وصل کنیم؟ با تشکر