سلام
در بعضی از مدلها صدای ریز بویژه در ولتاژ پایین غیرعادی نیست و با تمهیداتی متناسب با مدل و طراحی مربوطه قابل حذف است ولی بهتره دستکاری نکنید زیرا این صدا زیانی نداره
درواقع در ولتاژهای بالاتر هم صدا وجود دارد ولی با گوش انسان قابل شنیدن نیست که با کم شدن ولتاژ در محدوده قابل استماع واقع میشود
سلام یه پاور 330گرین دارم میخام باهاش یه تغذیه 0تا 15 متغیر با جریان متغیر و نمایشگر با 7سگمت برای نمایش ولتاژو جریان درست کنم اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید همچنین رله قطع جریان هم داشته باشه
سلام من یه منبع 300w دارم از ایسی 494 در ان استفاده شده اما مقدار اهم مقاومت های کنار ایسی با عکسی که گذاشته اید فرق داره ایا میتوانم از نقشه داخل سایت برای تبدیل به منبع متغیر استفاده کنم ایا باید مقاومت های ان را تغییر دهم یا فقط مقاومت هایی که با رنگ قرمز کشیده شده اند را به ان اضافه کنم حتی خازن های روی برد هم با نقشه متفاوت است من این طور فهمیدم که قسمت های مشکی رنگ ثابت است و فقط قسمت های قرمز رنگ تغییر میکند انهایی که دورشان کادر قرمز کشیده ام و حتی بقیه مقاومت ها متفاوت هستندچه کار کنم
در مورد سوال آخر شما:
همیشه جریان رو بار شما میکشه.پس مشکلی نیس.
ولی اگر احتمالا مدار شما جریان زیادتری بکشه(در صورت خرابی دستگاهتون) یقینا آسیب خواهد دید.