آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,310
ایران
با سلام
دوست عزیز abbas136824 شما تاپیک شماره 405 من را مطالعه و بررسی کن
یعنی دو دیتاشیت یکی همان که خریدی تاپیک (405) و دیگری ترانزیستور استوک و کهنه خودت شماره های فنی کامل در اینترنت جستجو کرده و از روی آنها پایه ها را مقایسه کن

khoshnam

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-01-29
38
411
با سلام خدمت دوست عزیز آقای reza_476 من هم اکنون چندین ترانزیستور سری 13000 دارم که بدون پسوند و پیشوند هستند مثلا 13003 . ولی دیتاشیت آنها با مولتی متر با هم فرق دارند (پایه های b.e.c) به نظر شما تشخیص پایه های ترانزیستور با مولتی متر آسانتر نیست تا سرچ در اینترنت ؟ از نظر علمی فرمایش شما متین است . ولی وقتی دو ترانزیستور سری 13000 مثلا 13007 داریم به نظر شما کدام روش آسانتر است ؟ البته شما بزرگوارید و استاد .

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
658
5,567
منم همین کارو کردم لامب روشن نشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

khoshnam

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-01-29
38
411
دوست عزیز اگر مشکل شما فقط همان باشد که در پست 397 بیان کردید با توجه به پستهای 404 و 407 باید جواب میگرفتید . به عنوان مثال ترانزیستوری که من از مدار لامپ بیرون آوردم 13007 است که پایه های آن به ترتیب 1=b و 2=e و 3=c است ولی ترانزیستوری که از بازار تهیه کرده بودم پایه های آن به ترتیب 1=b و 2=c و 3=e است . که با رعایت پایه ها آن را جایگزین ترانزیستور فابریکی لامپ کردم و لامپ بدون مشکل کار میکند . شما لطفا پایه های ترانزیستور کهنه که لامپ را روشن میکند را با پایه های ترانزیستور نو که لامپ را روشن نمیکند را مانند من بنویسید .

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
658
5,567
من گیج شدم اخرش نفهمیدم این 13007تو بازار تقلبی هستش یا نه ازدیتاشیت هم جیزی نمیفهمم شما اگه ادرس یا شماره تلفنی اگه دارین که ترانزیستور به لامب بخوره بهم میدادین خیلی خوب بود
من هرکجا میرم این ترانزیستور و میخرم هیج کدومش یکطرفش با اهمتر راه نمیده العان تعداد زیادی ازلامب تودستم مونده این مسله باعث شده دیگه لامب واسه تعمیر ازمشتری تحویل نگیرم

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
658
5,567
سلام چشمك زدن لامپهاي كم مصرف درحالت خاموش بدين دليل است كه كليد قطع ووصل داراي لامپ كوچكي است كه اگر لامپ را از كليد خارج كنيم ديگر چشمك نميزند::bounce::

با اجازه ازاساتید محترم
دوست عزیز اگه یک مقاوت100کیلوروخازن تغذیه موازی نصب کنی دیگه درحالت خاموش جشمک نمیزنه احتیاجی نیست لامب داخل کلیدو برداری

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

khoshnam

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-01-29
38
411
همکار گرامی آقای abbas136824

لطفا نا امید نشوید من هم خیلی از مسایل را نمیدانم همه چیز را همه کس میداند . شما که میتوانید پایه های بیس . امیتر . کلکتور . ترانزیستور را از هم تشخیص دهید . اگر جواب مثبت است جواب پست 413 را بدهید . اگر جواب منفی است . این متن را مطالعه کنید بعد جواب بدهید .
تعیین پایه های ترانزیستور و تعیین نوع ترانزیستور
همانطور که می دانید بیشتر ترانزیستورها از سه پایه تشکیل شده اند که بیس، کلکتور و امیتر نام دارند .
برای مشخص کردن آن ها ابتدا باید پایه بیس مشخص شود . بیس پایه ای است که به دو پایه دیگر راه می دهد .( منظور از راه دادن این است که وقتی مولتی متر را روی حالت تست دیود می گذاریم و پایه ای را مشترک می گیریم و با دو پایه دیگر امتحان می کنیم، باید در هر دو حالت مولتی متر عدد نشان دهد )
پس الان بیس مشخص شد . حال برای تشخیص کلکتور و امیتر آن پایه ای که به همراه بیس به مولتی متر وصل شده و در مقایسه با پایه دیگر که به مولتی متر وصل می کنیم، عدد کمتری نشان می دهد ، پایه کلکتور است و پایه دیگر امیتر می باشد .
پس
بیس به همراه کلکتور = عدد کمتر
بیس به همراه امیتر= عدد بزرگتر
حال اگر پایه بیس به مثبت مولتی متر وصل باشد ، ترانزیستور از نوع npn است
واگر پایه بیس به منفی ترانزیستور متصل باشد ، ترانزیستور از نوع pnp است .
استفاده از اهمتر عقربه ای
چون هر ترانزیستور معادل دو دیود است می توان با استفاده از این خاصیت برای تشخیص بیس استفاده نمود.یک پایه در ترانزیستور وجود دارد که نسبت به دو پایه ی دیگر مانند یک دیود عمل می کند،یعنی اهم متر از یک جهت اهم کم را نشان می دهد و با عوض کردن سیم های اهم متر،مقدار مقاومت نشان داده شده به وسیله اهم متر،زیاد است،این پایه بیس ترانزیستور است.با مشخص شدن بیس نوع ترانزیستور را می توان تعیین نمود.حالتی که اهم متر اهم کم را نشان میدهد اگر سیم منفی واقعی اهم متر به بیس وصل باشد نوعترانزیستور مثبت (PNP) .اگر در حالت اهم کم سیم مثبت واقعی اهم متر به بیس وصل باشد نوع ترانزیستورمنفی (NPN) است.برای تعیین کلکتور و امیتر ترانزیستور می توان مقاومت بین بیس و دو پایه ی دیگر را اندازه گرفت.مقاومت بیس کلکتور کم تر از مقاومت بیس امیتر است.

-----------------------
ویرایش شد. دوست عزیز لطفا لینک از سایت های فارسی زبان دیگر در پستها نگذارید

abbas136824

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2013-09-03
658
5,567
باتشکر ازهمه دوستان عزیز منو همراهی کردین باتوضیحات شما تونستم ترانزیستورو تشخیص بدم این ترانزیستوری که من خریداری کردم بیس امیتر وکلکتورش با ترانزیستور فابریکی فرق داره درضمن مثبت هم هست

بالا