با سلامبا سلام
لطفاً شماتیک چند مدل لامپ کم مصرف 105 وات رو قرار دهید.
با تشکر
با سلام خدمت دوست عزیزمبا سلام
اساتید لطفاًراهنمایی فرمایید!یه دونه لامپ 105 وات که ترانزیستور 13009و چند مقاومت سوخته بود قطعاتش رو عوض کردم ولی روشن نمیشه!تمام قطعات رو تک تک تست کردم و حتی سلف هم عوض کردم ولی جواب نمیده فیلیمان هم سالمه!وقتی که به برق میزنیم فقط یکی ازحبابهای خیلی کم نور روشن میشه که اگه چند دقیقه روشن بمونه ترانزیستور و مقاومت ها میسوزه!چون قبلاً هم کس دیگه ای اون رو دستکاری کرده بود نیاز به نقشه دارم.
با سلام وتشکربا سلام خدمت دوست عزیزم
بنده نقشه این مدل رو ندارم و مدلهای مختلف همه با هم یکی نیستند ولی:
خازنهای سرامیکی برد مخصوصا خازن استارت را چک کنید باید در حد نانو باشد شاید بعد از دستکاری قطعات و مدار تغییر کرده باشد از ترانزیستور 13009 جنس خوب استفاده کنید اگر رنگ نور فیلامان به قرمز میزند احتمال دارد فیلامان خراب باشد برای اطمینان فیلامان را تعویض کنید .............
موفق باشید
با سلام وتشکر
تمام خازن ها رو با خازن سنج تست کردم ازظرفیت نامیش هم کمی بیشتره.حباب رو هم چون یکی داشتم عوض کردم.در مورد تعمیر لامپ هم تجربه اول بنده نیست لامپ های زیادی تعمیر کردم.نمیدونم این یکی چرا راه نمی افته!
با تشکر
با سلام وتشکربه نام خدا اقا فرزاد
مقاومت هایی که بین بیس و امیتر قرار دادید چند اهم می باشند
و اگر عکس هم قرار دهید عالی میشه
منتظر راهنمایی اساتید هستم!!!!با سلام وتشکر
مقاومت بین بیس و امیتر0.22 اهم است.
عکس هم آپلود کردم.
با تشکر
با سلام وتشکر
مقاومت بین بیس و امیتر0.22 اهم است.
عکس هم آپلود کردم.
با تشکر
اساتید لطفاً راهنمایی فرمایید 1 سال گذشت!!!با سلام
اساتید لطفاًراهنمایی فرمایید!یه دونه لامپ 105 وات که ترانزیستور 13009و چند مقاومت سوخته بود قطعاتش رو عوض کردم ولی روشن نمیشه!تمام قطعات رو تک تک تست کردم و حتی سلف هم عوض کردم ولی جواب نمیده فیلیمان هم سالمه!وقتی که به برق میزنیم فقط یکی ازحبابهای خیلی کم نور روشن میشه که اگه چند دقیقه روشن بمونه ترانزیستور و مقاومت ها میسوزه!چون قبلاً هم کس دیگه ای اون رو دستکاری کرده بود نیاز به نقشه دارم.