آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران
پاسخ : تاپيك پرسش و پاسخ

سلام دوست من

این هم جای مقاومت شما

پیوست‌ها

• 176.2 کیلوبایت بازدیدها: 209

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین

با سلام
دوست عزیزم مدار tda1562 تو دیتا شیتش نوشته 70 وات .البته من فکر نمی کنم این وات واقعی باشه . چون با ولتاژ 12 ولت تو بهترین شرایط میتونید 25 تا 30 وات بگیرید . البته اگر مورد مصرفتون رو ذکر می کردید می شد بهتر نظر داد . اگر دنبال وات های بالاتر و کیفیت بهتر هستید باید سراغ مدارات گسسته ( ترانزیستوری ) از نوع ماسفت برید. اگر تجربه اولتان از ساخت مدار هست همین tda1562 براتون مناسب هست.
موفق باشید
سلام
این آی سی بصورت ویژه و مخصوص پخش اتومبیل ساخته شده و در شرایط عادی در کلاس H
کار میکنه و وقتی دمای آن از حدی بالاتر بره بصورت اتوماتیک به کلاس B سوییچ میکنه و وقتی ورودی آنقدر بالا باشه که خروجی به حالت اشباع بره ، آی سی با استفاده از خازنهایی که به پایه های 3و5و13و15 وصله،ولتاژ تغذیه را بالا میبره و قادره تا 70 وات توان راروی بلندگوی 4 اهمی بده البته در این شرایط کیفیت خروجی تا اندازه ای کم میشه و تا حدود 10 درصد نویز ایجاد میکنه

deadmaster13

کاربر
2012-04-09
7
10
شیراز
www.nicdl.com

سلام استادان گرامی شرمنده باز مزاحم شدم :redface: میخواستم بگم اگه براتون مقدوره یک مدار تغذیه تبدیل 45 ولت آ سی به 45 ولت دیسی 4 آمپر ساده برام بذارید که فقط 4 تا دیود داشته باشه و یک یا دو تا خازن 4700 میکرو 100 ولت
اگه pcb محبت کنید ممنون میشم واقعا شرمنده ...

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

با سلام به استاد عزیز
جناب رجبی
استاد من این مدار آمپلی با ماسفت رو مونتاژ کردم اما بدون اینکه به مدار ورودی بدم تو خروجی یک کمی وزوز وجود داره البته با دادن ورودی این مشکل حل میشه. من فکر کنم امپدانس ورودی این مدار بالاست ( 47کیلو ) و همین باعث میشه نویز محیط تقویت بشه . به طوری که با وصل کردن پری یک سوت زیادی در خروجی دارم و همین باعث میشه پروتکتور خروجی رو دائما" قطع و وصل میکنه.
به نظرتون چه طوری میتونم امپدانس ورودی مدار رو کم کنم که این نویز های محیط تقویت نشوند
با تشکر
23054432079596262166.jpg

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

سلام به استاد رجبی عزیز
ممکنه در مورد پست قبل منو راهنمایی کنید
میشه یک روش کلی برای تطبیق امپدانس آمپلی با پری آمپلی بیان کنید

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838

با سلام
استاد گرامی جناب آقای رجبی
اگر مداری برای جلوگیری از اتصال کوتاه خروجی آمپلی فایر در آرشیو خود دارید لطفا" آپ بفرمایید. باتشکر

سفیر امید

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-11-29
1,065
10,061

با سلام خدمت دوستان یه آمپلی فایر واسه تعمیر اومده که متاسفانه از خروجی صدانداریم ولی در بیس بلندگو صدا میباشد متاسفانه ای سی امپلی فایر این دستگاه رو نمیتونم تشخیص بدم چون ورودی بلندگوها تقریبا میشه گفت ازطریق مقاومت 220کیلو باورودی line inمشترک میباشد واز انجا هم به ای سی های به شماره njm4558l که تعداد5 عدد هست متصل میباشد ایا این ای سیها امپلی هستند یا پری امپلی
در ضمن امپلی فایر قسمت بلندگو بیس در یه مدار دیگه میباشد عکس پشت ورو این مدار رو قرار میدم تا دوستان راهنمائی کنند ممنون

پیوست‌ها

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,122
74,158
48
ایران

با سلام خدمت دوستان یه آمپلی فایر واسه تعمیر اومده که متاسفانه از خروجی صدانداریم ولی در بیس بلندگو صدا میباشد متاسفانه ای سی امپلی فایر این دستگاه رو نمیتونم تشخیص بدم چون ورودی بلندگوها تقریبا میشه گفت ازطریق مقاومت 220کیلو باورودی line inمشترک میباشد واز انجا هم به ای سی های به شماره njm4558l که تعداد5 عدد هست متصل میباشد ایا این ای سیها امپلی هستند یا پری امپلی
در ضمن امپلی فایر قسمت بلندگو بیس در یه مدار دیگه میباشد عکس پشت ورو این مدار رو قرار میدم تا دوستان راهنمائی کنند ممنون

سلام دوست عزیز

این مدار قسمت ورودی ها و پری آمپلی فایر است . از 4558 که یک تقویت کننده عملیاتی یا آپ امپ است برای تثبیت صدا (در حالتی که ورودی کم می شود خروجی افزایش پیدا میکند و ورودی زیاد باشه خروجی رو کم میکنه تا اعوجاج در آمپلی بوجود نیاد. قسمت آمپلی کنار تقویت کننده بیس است. شما برای تست خروجی باید خود آی سی های صدا رو چک کنی .
موفق باشید

se7en_mahdi

کاربر
2012-09-07
1
1
تهران

با سلام خدمت دوستان

قصد ساخت اسپیکر 5.1 رو برای کامپیوتر رو دارم
برای آمپلی یکی از سه مدل (Pioneer 320K) - (Denon 1312) (Yamaha 361) رو در نظر گرفتم(انتخاب آمپلی به خاطر استفاده از PS3 هم هست)
حالا برای باندها موندم چی بگیریم از اونجای که ست های اسپیکر در بازار خیلی گرونه تصمیم به خد کفایی گرفتم.
اصلا ارزش اینکه خودم باندها رو ردیف کنم داره؟ هزینه ای که در نظر گرفتم برای باندها حدود 350 تاست
اگه ارزش داره موارد زیر رو بهم پیشنهاد کنید ممنمون میشم:

1- 6 تا میدرنج تقریبا 30 تا 40 وات با اندازه باکس مورد نظر
2- 5 تا تیوتر 10 تا 20 وات
3- 1 ساب ووفر 10 اینج حداکثر 250 وات ( ضمنا یه ساب Pioneer 1241D هم دارم میشه ازش برای خونه استفاده کرد؟) به اضافه یه باکس

برای هر میدرج و تیوتر کراس اوور نیازه ؟
سابووفر به کویل و خازن نیاز داره ؟ یا خوده همین آمپلی براشون جوابگوه؟

هدف اصلی من کیفیت وشفافیت صداست نیازی به حجم بالا ندارم.
استفاده من از اسپیکر ابتدا موزیک و بعد بازی هستش
اگه دوستان هم ست اسپیکر کارکرده و به صرفه دارن بهم پ-خ بدن ممنون میشم

منتظر کمکتون هستم
باتشکر:thumbsup:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavosh83
بالا