دیتا شیت ومشابه ای سی8پایه 4851 که یک ای سی اس ام دی می باشد وروی مادر برد استفاده میشه میخواست/
پیوستها
-
38.9 کیلوبایت بازدیدها: 158
با سلام :دیتا شیت ومشابه ای سی8پایه 4851 که یک ای سی اس ام دی می باشد وروی مادر برد استفاده میشه میخواست/
باسلام :سلام دوستان گرامی من دیتا شیت ic: Mt1389fe سایز متوسطو لازم دارم یا اگر باشه مشابه ic من ic mt1389de بجاش تست کردم ولی نتیجه نگرفتم لطفا" کمکم کنید.
با سلام :
دوست عزيز ايسي an5370 بجاي an5365 كار ميكند و مشكلي نبايد داشته باشيد ولي برعكس { an5365 بجاي an5370 به دليل امكان استفاده از ولتاژ بالاتر +18 ولت بجاي +15 ولت معقول به نظر نميرسد } ايراد مدار شما در قسمت ورودي صدا و قطعات اطراف پايه 2 ميتواند باشد وگرنه بايد جواب بگيريد .
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام
آقای رجبی لطفا" در مورد این قطعه که عکس آن رو گذاشته ام توضیح فرمایید.ضمنا" این قطعه مربوط به شارژ گوشی سونی اریکسون است که بنده نتونستم هیچ اطلاعاتی در مورد آن پیدا کنم.و شماره های کامل نوشته شده روی آن رو میگذارم.
lnk60z
r
gf 706
مشاهده فایلپیوست 21210
با سلام :با سلام
آقای رجبی لطفا" در مورد این قطعه که عکس آن رو گذاشته ام توضیح فرمایید.ضمنا" این قطعه مربوط به شارژ گوشی سونی اریکسون است که بنده نتونستم هیچ اطلاعاتی در مورد آن پیدا کنم.و شماره های کامل نوشته شده روی آن رو میگذارم.
lnk60z
r
gf 706
مشاهده فایلپیوست 21210
دیتا شیت ای سی sk18752را می خواستم با تشکر