- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
با سلام خدمت استاد غزال عزیز.
با توجه به اینکه شما دارای شأن و جایگاه ویژه ای در بین اعضای سایت هستید و شخصیتی بزرگ و قابل احترام و در نتیجه «الگوساز» هستید، آیا بیان چنین مطالبی از سوی شما موجب ترویج «بی توجهی به رعایت قانون» نخواهد شد؟
بنده به شخصه بسیار به شما علاقمندم و از دانشتان سودها برده ام اما از آنجا که مؤمن باید آیینه مؤمن باشد بیان این تذکر را لازم دیدم. امیدوارم جسارتم را ببخشید. کماکان دوستدار و ارادتمند شما هستم.
درود
بابت اظهار لطف شما بینهایت سپاسگزارم.
اما اینکه فرمودید :
آیا بیان چنین مطالبی از سوی شما موجب ترویج «بی توجهی به رعایت قانون» نخواهد شد؟
اتفاقا سوال بسیار خوب و پر محتوایی مطرح فرمودید لذا ابتدا بفرمایید کجا مرتکب خطا شدم تا ببینم حق با شماست یا برای سوء برداشت شما ادله کافی و شرعی دارم .
البته از این حیث برداشت شماواقعی است اما حقیقی نیست
چون بله خودم هم اذعان میکنم تا دلتون بخواد در طول عمرم خلاف کردم و میکنم اما خلاف من خداپسندانه و جوانمردانه بوده یعنی مثلا اگر برای نجات یک بیگناه مرتکب جعل بشم با افتخار چنین جرم و خلافی میکنم و تا حالا که گیر نیفتادم ولی اگه گیر بیفتم پشیمون نمیشم زیرا فقط اجر و پاداشم نزد خداوند بیشتر میشه .
لذا در عین حال که اعمالی از نظر قانون جرمه اما کاملا شرعی است و اگه کسی مرتکب اینگونه جرائم نشه دنیای خوب و بی دردسری داره و فرد متشخص و قانونمند و سالمی محسوب میشه اما آخرت خوبی نداره و خدا بعدا به حسابش رسیدگی میکنه و چوب توی آستینش میکنه .
اساسا قانون با هدف رعایت حقوق افراد وضع میشه و وحی منزل نیست و تا دلت بخواد مترقی ترین قوانین موجب تضییع حق محق میشه . بهمین دلیل
قانون ، تابع حق است ، نه حق ، تابع قانون
مثال
ملک منو دو نفر بالا کشیدن و با پارتی که داشتن هرچی فریاد میزدم من مالک ملک هستم و کوچکترین قراردادی که ملکم را فروخته باشم وجود نداره و احدی نمیتونه چنین مدرکی بیاره چون هرگز نفروختم اما صادر کننده حکم هیچ نیازی به حقایق و قرارداد نداشت و فقط میخواست سبیلش چرب باشه که چربش کرده بودن لذا در طرفه العینی بدون کوچکترین دلیل و مدرکی حکم بدوی و تجدیدنظر مبنی بر محکومیتم صادر شد .
بنابرین حکم قطعی که لازم الاجراست صادر شد که برای افراد عادی هیچ راه حلی وجود نداره و باید اجرا میشد اما ازآنجاکه کمی با افراد عادی متفاوتم و دستم به مسئولین میرسه تونستم از آقای لاریجانی دستور لازم را بگیرم و حتی طی حکمی با لحن تند ، خطاب به صادر کننده حکم اعلام شد که کمترین توجهی به حق مسلم من نشده و فقط توی حکم بهش فحش نداده بودن
خلاصه طبق قانون وقت ، پرونده به همون قاضی ارجاع شد که خلافش اگه محرز و مسلم نشده بود لااقل قابل تردید شده بود ( چرا چون قانون میگفته که باید پرونده رو همون قاضی که لااقل مشکوک به تضییع حق است رسیدگی کنه که لابد دوباره حق را ضایع کنه )
لذا قاضی مربوطه با توجه به توپ و تشر مسئولین برجسته ناگزیر به اجرای دستورات شد و لذا قراردادی جعلی از سوی مدعی ارائه شد تا کارشناس خط با توصیه های زیر میزی تایید کنه اما کارشناس منتخب بنحو بی نظیری بگونه ای بسیار صادق و جوانمرد بود که با هیچ قیمتی حاضر به کتمان حقایق نشد و اعلام کرد قرارداد مورد ادعا هم جعلی است و هم از سفید امضاء استفاده شده
لذا مجددا روش شیطان پسندانه ضروری شد و نهایتا قاضی مربوطه هیئت 3 نفره کارشناسان را انتخاب کرد و قرارداد نامرتبطی که هیچ ارتباطی با ملک مورد نظر پرونده نداشت به کارشناسان خط داد که اصالت یا جعلیت امضاء منو در این قرارداد بررسی کنن
به قاضی گفتم من خودم تایید میکنم که این امضاء در این قرارداد نامرتبط ، جعلی نیست و متعلق به منه ولی این قرارداد خرید است که ملک دیگری را خریده ام چه ارتباطی با قرارداد فروش این ملک مورد نظر پرونده داره ؟
لذا درحالیکه باید قراردادی ارائه میشد که من فروشنده باشم و ملک مورد بحث پرونده را فروخته باشم . قراردادی ارائه شد که خریدار ملک دیگری بودم لذا به قاضی عزیز گفتم با چه استدلالی بجای کارشناسی قرارداد فروش این ملک دستور کارشناسی از قرارداد خرید ملک نامرتبط را صادر فرمودی ؟
قاضی عزیز فرمود : اشکالی نداره بعد از صدور کارشناسی اعتراض کن رسیدگی میکنم
نظریه کارشناسی صادر شد و اعتراض کردم و قاضی علنا در حکم قید کرده که به کارشناسی اعتراض کرده ام ولی اعتراضم بنظر وی ، موجه تشخیص نشده
و به خودم گفت طبق قانون فقط یکبار رییس محترم قوه قضاییه میتونسته حکم قطعی را نقض کنه که کرده و دیگه کار تمومه ، حالا برو ببینم میخوای چکار کنی
دوباره ازآنجاکه کمی از ما بهترون هستم ( وای به روز از ما بدترون ) به دفتر آقای لاریجانی مراجعه کردم و ادعای قاضی را بازگو کردم
فکر میکنی چی شد ؟
گفتن باوجودیکه مجددا حقتو بصورت آشکار و علنی ضایع کرده ولی درست گفته و با لجبازی میتونسته حق بسیار واضح تو رو تضییع کرده بطوریکه اگه در حکم قید میکرد که دوست دارم با جرم و تخلف حق اینو ضایع کنم با این وجود هم دیگه کاری از قانون ساخته نبود و رییس قوه قضاییه فقط یکبار میتونسته حکم قطعی رو بشکنه .
نتیجه اخلاقی این شد که خونه خودمو از جناب آقای پارتی دار خریدم چون قانون باید رعایت بشه
حالا این بسیار خلاصه یکی از رمان های زندگی منه که دستم براحتی به مسئولین میرسه لذا تکلیف افراد عادی مشخصه که چقدر باید شب و روز دعا کنن که مورد هدف سبیل های چرب قرار نگیرن
البته جناب قاضی را بی پاسخ نذاشتم ولی چه فایده که نه تنها من بلکه قاضی القضات هم گفت حکم ظالمانه و ناحقش باید اجرا بشه و اون نادرست کاملا درست گفته که اینجا راه قانون بسته است
( کلیه مدارک و مستندات محکم مورد ادعا را در اختیار دارم و ماجرایی که عرض کردم یکی از خیل رمان های بیشمار زندگی منه ببینم میتونی فقط یکی از حقوق منو با قانون بگیری که مریدت بشم؟)
عزیزم قطعا خیلی جوان هستی و منم در سن شما شبیه شما فکر میکردم ولی کمی تجربه کردم و چیزهایی دیدم که نباید میدیدم و متاسفانه شما هم بزودی می بینی هنوز وقت داری .
البته فاقد عیب نیستم و قطعا خطاهایی دارم که اگه تفهیم و روشن بشم لطف بسیار بزرگی کردی و بینهایت ممنون و سپاسگزار میشم و قطعا خودمو اصلاح میکنم ولی با تذکر اجمالی شما خطایی احساس نکردم لذا اگه خطایی مشاهده میفرمایید عاجزانه تقاضا میکنم در همین تاپیک بصورت علنی و عمومی با شفافیت و صراحت مطرح بفرمایید تا اگه پاسخ و دلیل قانع کننده ای نداشتم از گمراهی دیگران هم جلوگیری بشه.
ضمنا بابت القاب و عناوینی که با غلو قابل تقدیر برای حقیر منظور فرمودید مجددا سپاسگزارم و بهمین علت که برخی از دوستان متاسفانه تصور میکنن شخصیتم شبیه نحوه نگارش منه و میتونن منو الگو قرار بدن و لذا مخصوصا بنوعی با شرح ماجراهای زندگی غالبا مترصد اصلاح این خطای مخاطب هستم که اگه قلب من سیاه نباشه اونقدر هم که فکر میکنن سفید نیست و منو بزرگ نبینن که عدد این حرفا نیستم و فقط نگارشم متفاوته
ولی بهر تقدیر متاسفانه از این حیث حق باشماست و برخی از دوستان به این حرفها گوش نمیدن و مانند حضرتعالی همچنان حقیر را با اغراق و غلو مورد لطف ستودنی و بزرگوارانه خویش قرار میدن و مسئولیت منو خیلی خیلی سنگین تر میکنن و لذا ضروریه که همینجا علنا و با صراحت و شفافیت بفرمایید مرتکب چه خبط و خطایی شدم تا در صورت صحت اصلاح کنم. (مطمئن باش از سن غرور گذشته ام و اگه خطای منو ثابت کنی با افتخار می پذیرم و در راستای پیشگیری از خطای دیگران هم کمک شایان میکنی )
درهرصورت سوال خوبی بود و فعلا از این حیث قابل تحسین و تقدیره .
سپاس
آخرین ویرایش: