آی پی امداد
abtahi

انا لله و انا الیه راجعون درگذشت استاد غزال

sonysony

مدیر تعمیرات تخصصی صوتی و تصویری
مدیر تالار
2012-09-20
1,337
7,099
تهران
دورود
شما مو می بینید و بنده پیچش مو
اگر عدم شخصیت از دیدشما نشانه اینه که حق و حقیقت رو نادیده بیگیریم و از کسی بُت بسازیم و پرستش کنیم در صورتی که خودمان آن را ساختیم و پرداختیم ....قضاوت شما رد هست تا زمانی که حقایقی افشا و برملا شود...
به بنده حق بدید که دیدگاه همه جانبه نسبت به ایشون و کثرت فعالیت غیرعادی شون در انجمن در طول سال ها رو داشته باشیم ...
خاطرنشان کردید دست ایشون از دنیا کوتاهه...ما به دست ایشون کاری نداریم ما فقط می خواهیم حقیقت ماجرا را در یابیم
سپاس
درود بر شما
همکار گرامی
با احترام به شما جناب electronium
استاد غزال (مرحوم مهندس حسن کمالی ) از اساتید بزرگ علمی کشور و سایت وزین irantk بودند که شخصا ایشان را می شناختم
ایشان انسانی والا و پی گیر در پاسخ به سوالات فنی عزیزان چه در سایت و چه در خارج از این محیط بودند
احترامشان به دلیل پیشکسوتی و فعالیت مستمر و ارسال پستهای مفید واجب و لازم است
آمار بهترین گواه است
دوستداران ایشان نیز فراوانند
نگاه شما از زاویه دیدتان به شخصیت و فعالیت ایشان درست نیست
البته عضویت شما در زمانی بوده که ایشان نیز در قید حیات بوده و عموما نیز پاسخگو بودند
چرا در آن زمان شفاف از ایشان نپرسیدید تا بقول خودتان حقیقت را کشف نمایید
انسانها همیشه زوایای مختلفی دارند که گاها با زاویه دیگران همخوانی ندارد
این عین دمکراسی است

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,065
1,864
هر انسانی به غیر از ۱۴ نور پاک، معصوم نیست و طبیعتا مابقی افراد دارای خطا هستند. قرار نیست از کسی بت بسازیم؛ ولی قرار هم نیست واقعیات را مخفی کنیم.
تعداد 10107 پست ارسالی که اکثر قریب به اتفاق آنها مفید، بلکه فرا مفید است؛ ظرف مدت تقریبا ۱۲ سال عضویت در انجمن تعمیرکاران، و 80139 پسند ذیل پستهای استاد @غزال ، مدال افتخاری است برای عزیزی که حتی در آخرین روزهای حیات پربرکتش و از روی تخت بیمارستان، دست از کمک و یاری کاربران انجمن برنداشت.

اما این همه‌ی آنچیزی که ما می‌دیدیم نبود.
پس از به رحمتِ خدا رفتن استاد؛ بخش پشت پرده‌ای نیز از ایشان آشکار شد! و آن به غیر از مردانگی و آزادگی او نبود.

با مرور همین تاپیک، به کاربرانی بر می‌خوریم که پس از فوت جناب کمالی اذعان کردند؛ استاد @غزال ، پس از آنکه متوجه شد آنها تمکن مالی برای تهیه ابزار یا وسیله‌ای خاص را ندارند؛ بدون هیچ چشم‌داشتی، نسبت به دریافت آدرس از ایشان اقدام و آن ابزار یا وسیله‌ی خاص که مورد نیاز کاربر بوده را مجانی برای او ارسال کرده است.

حقیقت پشت پرده‌ی استاد @غزال ، همانند آنچه در ظاهر داشت؛ زیبا بود.
خداوند روح بلندش را شامل رحمت خویش قرار داده و ان‌شاءالله امیرالمومنین علی ع دستگیرش باشد.
برای شادی روحش صلوات

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,378
32
درود بر شما
همکار گرامی
با احترام به شما جناب electronium
استاد غزال (مرحوم مهندس حسن کمالی ) از اساتید بزرگ علمی کشور و سایت وزین irantk بودند که شخصا ایشان را می شناختم
ایشان انسانی والا و پی گیر در پاسخ به سوالات فنی عزیزان چه در سایت و چه در خارج از این محیط بودند
احترامشان به دلیل پیشکسوتی و فعالیت مستمر و ارسال پستهای مفید واجب و لازم است
آمار بهترین گواه است
دوستداران ایشان نیز فراوانند
نگاه شما از زاویه دیدتان به شخصیت و فعالیت ایشان درست نیست
البته عضویت شما در زمانی بوده که ایشان نیز در قید حیات بوده و عموما نیز پاسخگو بودند
چرا در آن زمان شفاف از ایشان نپرسیدید تا بقول خودتان حقیقت را کشف نمایید
این عین دمکراسی است
دورود
مهندس وقت شما بخیر...ما ایرانی ها جماعت از هرچیزی ضربه و آسیب دیده ایم جز تعارف نبوده که روابط و ضوابط نزدیک و دور را خراب کرده
شاید پرسش این سئوال از یک مقام بالادست به عنوان ایشون از دید دیگران بی احترامی محسوب بشه ؟
خود بنده باید شخصاً از ایشون نه در فضای خصوصی بلکه در فضای عمومی می پرسیدم
استاد دلیل این همه فعالیت مفرط و غیر عادی شما در سایت برای چیست ؟
در صورتی که در خارج از این مرز بوم تعارف برای افراد معنا ندارد که باعث این سری مسائل نشود که بنده این دیدگاه را داشته باشم حتی اگر در سهمی حق عضویت به ایشان برسد بنده مفتخرم حتی بعد فوت شون به خانواده ایشون از طرف کاربران باشد بازهم جای دوری نخواهد رفت
یارو اختلاس میکنه پرووعه میگه حقمه(چرا که من این کار رو انجام ندم بقیه میکنند چه خوبه من اول اختلاس کنم) چرا که سیستم از بالا معیوب و طرف پشتش گرمه
یارو سلطل آشغال آتیش زده ناحق اعدام شده ولی اختلاسگر راست راست داره فعالیت میکنه میچرخه حتی در رسانه ها کارش رو توجیح می کنند و به رگ و ریشه ما تمسخر کرده و خندیده یا لعنتیل
ولی بنده کلی از تاپیک های ایشون رو در اوقات زیادی مطالعه کردم حقیقت امر را نمیشه کتمان کرد ایشون رو ما ساختیم و پرداختیم و و به سرپرست مدیران منصوب کردیم ایشون هم در شروع فعالیت یک کاربر عادی بود علم و تجربه و کاملی نداشت با ارتباط با کاربران تکمیل شد
ولی اینکه کاربران بر این باورند بدون چشم داشت فعالیت میکرده برای بنده هم غیرعادی به نظر می رسد و بر خودم حق میدانم دارای این دیدگاه باشم بعضی از ضرب المثل های ایرانی جماعت به شدت بار منفی و همراه با کنایه و به شکل زخم زبون را به مخاطب داراست خودم جایز نمیدونم در بکار ببرم و چون بنده ارزش گذاری می کنم و بر اساس ارزش ها قدم بر میدارم
سپاس

آخرین ویرایش:

امیر سجاد

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2018-07-10
1,236
4,409
ایران
سلام . خاطرات استاد عزیز یادم افتاد. چقدر با صبر و حوصله همکاران را راهنمای میکردن . استاد نه تنها در رشته خودش یک استاد بودن بلکه در رشته انسان شناسی هم استاد بودن . شخصیت انسان را با نوشته هایش تشخیص میداد . اما بازم میدونست طرف مقابل سر بالا جواب خواهد داد اما باز هم با صبر و حوصله کاربر را راهنمای میکرد.خدا رحمتش کند. که انسان بزرگی بود .و........................... با تشکر .

sonysony

مدیر تعمیرات تخصصی صوتی و تصویری
مدیر تالار
2012-09-20
1,337
7,099
تهران
درود بر شما .
خواستم مورد به مورد پاسخ بدهم تا هم بقیه دوستان بدانند و هم شما .
عرض کردم که استاد غزال را بسیار از نزدیک می شناختم و با تفکرات و نظرات ایشان آشنا بودم .
مهندس وقت شما بخیر...ما ایرانی ها جماعت از هرچیزی ضربه و آسیب دیده ایم جز تعارف نبوده که روابط و ضوابط نزدیک و دور را خراب کرده
هر منطقه و قومیتی روابط و ضوابطی دارند که بنام فرهنگ نامیده می شود و این تعارف و روابط در فرهنگ ما وجود دارد
حال وجودش از نگاه شما موجب آسیب است و از نگاه امثال بنده موجب احترام

شاید پرسش این سئوال از یک مقام بالادست به عنوان ایشون از دید دیگران بی احترامی محسوب بشه ؟
در گفتمان شما سوالی نبود نظرتان بود
که کاش می پرسیدید و با شناختی که از ایشان داشتم پاسخهای جالبی نیز دریافت می کردید
در یک کلام . عشق . عشق . عشق
در صورتی که در خارج از این مرز بوم تعارف برای افراد معنا ندارد که باعث این سری مسائل نشود که بنده این دیدگاه را داشته باشم حتی اگر در سهمی حق عضویت به ایشان برسد بنده مفتخرم حتی بعد فوت شون به خانواده ایشون از طرف کاربران باشد بازهم جای دوری نخواهد رفت
دقیقا در خارج از این فرهنگ تعارف نداریم اما تا دلتان بخواهد احترام وجود دارد .
متوجه سهم حق عضویت نشدم که هیچ مدیری دریافت نمی کند (چون خود بنده مدیر هستم و تاکنون سهمی .سهامی . زیر میزی . چیزی برایم متصور نبوده است )
البته اکنون فقط یاد و روحش شاد به او می رسد و بس
یارو اختلاس میکنه پرووعه میگه حقمه(چرا که من این کار رو انجام ندم بقیه میکنند چه خوبه من اول اختلاس کنم) چرا که سیستم از بالا معیوب و طرف پشتش گرمه
یارو سلطل آشغال آتیش زده ناحق اعدام شده ولی اختلاسگر راست راست داره فعالیت میکنه میچرخه حتی در رسانه ها کارش رو توجیح می کنند و به رگ و ریشه ما تمسخر کرده و خندیده یا لعنتیل
تا متخصص جای درستش در هر حوزه ای ننشیند در کشور جهان سوم از این موارد زیاد است .

ولی بنده کلی از تاپیک های ایشون رو در اوقات زیادی مطالعه کردم حقیقت امر را نمیشه کتمان کرد
تا اینجای مطلب عالی . پس مطلبی بوده که ارزش وقت گران گذاشتن برای هر دو طرف را لازم داشته است . و اقرار به حقیقت که عالی بودید
ایشون رو ما ساختیم و پرداختیم و و به سرپرست مدیران منصوب کردیم ایشون هم در شروع فعالیت یک کاربر عادی بود علم و تجربه و کاملی نداشت با ارتباط با کاربران تکمیل شد
ایشان فردی خود ساخته و استاد بودند و ما از دانش ایشان بهره می بردیم . سلسه مراتب مدیریتی نیز حسب فعالیت و شناخت مدیران و پیشنهاد دیگر اعضا بوجود می آید و هیچ رتبه بالاتری در علم به روز الکترونیک برای شخصی ایجاد نمی کند
ولی اینکه کاربران بر این باورند بدون چشم داشت فعالیت میکرده برای بنده هم غیرعادی به نظر می رسد و بر خودم حق میدانم دارای این دیدگاه باشم
این احساس و نظر شماست که می توانسته غیر عادی باشد که اینگونه نبوده و باز هم عرض میکنم این نظر شماست که می تواند غلط هم باشد .
بعضی از ضرب المثل های ایرانی جماعت به شدت بار منفی و همراه با کنایه و به شکل زخم زبون را به مخاطب داراست خودم جایز نمیدونم در بکار ببرم و چون بنده ارزش گذاری می کنم و بر اساس ارزش ها قدم بر میدارم
و از این بزرگواری شما متشکرم

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,054
178,520
iRanTK.iR
دورود
یک ضرب المثلی هست که به خاطر جایگاه کنونی بنده صلاح میدونم جایز نیست عنوان کنم
در صورتی که بدون شفافیت و مستندسازی برای کاربران سایت قضاوت یک جانبه نداشته باشیم ما به عنوان کاربر از پشت پرده داستان بی اطلاع هستیم چرا که ممکن هست حقیقت ماجرا چیزی دیگری باشد برای ما محرز نشد نمی توانیم وقتی که از موضوع بی اطلاع هستیم واژه بدون چشم داشت را بکار ببریم
سپاس

دورود
شما مو می بینید و بنده پیچش مو
اگر عدم شخصیت از دیدشما نشانه اینه که حق و حقیقت رو نادیده بیگیریم و از کسی بُت بسازیم و پرستش کنیم در صورتی که خودمان آن را ساختیم و پرداختیم ....قضاوت شما رد هست تا زمانی که حقایقی افشا و برملا شود...
به بنده حق بدید که دیدگاه همه جانبه نسبت به ایشون و کثرت فعالیت غیرعادی شون در انجمن در طول سال ها رو داشته باشیم ...
خاطرنشان کردید دست ایشون از دنیا کوتاهه...ما به دست ایشون کاری نداریم ما فقط می خواهیم حقیقت ماجرا را در یابیم
سپاس

دورود
ولی بنده کلی از تاپیک های ایشون رو در اوقات زیادی مطالعه کردم حقیقت امر را نمیشه کتمان کرد ایشون رو ما ساختیم و پرداختیم و و به سرپرست مدیران منصوب کردیم ایشون هم در شروع فعالیت یک کاربر عادی بود علم و تجربه و کاملی نداشت با ارتباط با کاربران تکمیل شد
ولی اینکه کاربران بر این باورند بدون چشم داشت فعالیت میکرده برای بنده هم غیرعادی به نظر می رسد و بر خودم حق میدانم دارای این دیدگاه باشم بعضی از ضرب المثل های ایرانی جماعت به شدت بار منفی و همراه با کنایه و به شکل زخم زبون را به مخاطب داراست خودم جایز نمیدونم در بکار ببرم و چون بنده ارزش گذاری می کنم و بر اساس ارزش ها قدم بر میدارم
سپاس

درود بر شما

متاسفانه از نظر شخص بنده ، شما فقط دوست دارید داخل قسمت های مختلف انجمن بحث های بیخود درست کنید .

الان این بحثی که در مورد استاد فقید داخل تاپیک ترحیمش راه انداختید برای چیه ؟

مطالبی که نوشتید یک بار بخونید ؟

قبلا هم به شما تذکر دادم ، یک مرتبه دیگر در انجمن مطالب اینچنینی ارسال کنید ، مجبور میشم کاربریتونو مسدود کنم .

موفق باشید .

سفیر امید

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-11-29
1,067
10,080
برای شما جناب الکترونیوم متاسفانم ای کاش لااقل شما هم یه متن اموزشی میزاشتین بعد اینطور پرتوقع میبودین همه کاربران این سایت یکیش خود بنده در مورد تغذیه اطلاعات مفیدی از استاد فقید بدست اوردم که تو کسب و کارم همیشه به دردم میخوره. قدرشناس باشیم نه نمک نشناس !

partis

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2015-09-28
273
514
سلام همکاران گرامی
بنده منظورم شخص خاصی نبود و در کل از همه کسانی که به دیگران چه در سایت و چه در انجمن و یا گروهها و حتی کسانی که در محل کار خودشون تجربه خودشون را در اختیار دیگران قرار می دهند و کمک میکنند تشکر کردم .
برای تبادل نظر در مورد یک موضوع بهتر است که از پیام صوتی به جای پیام متنی استفاده کنیم، زیرا صدا اجازه می‌دهد که پیام ارسال شده به درستی تفسیر شود. اما وقتی پیام متنی ارسال می‌کنیم، ممکن است که ناخوانایی وجود داشته باشد و مفهوم کلمات زیر سوال برود. در حقیقت در پیام‌های متنی احتمال زیادی وجود دارد که آن را با لحن اشتباه بخوانید و در نتیجه، ایده را اشتباه تفسیر کنیم.

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,378
32
این عین دمکراسی است
دورود
مهندس در اینجا و این فروم دمکراسی نیست ...
بنده حکم سیم چه عرض کنم کابل لخت با سطح مقطع بالای هایگ ولتاژ دارم که از منبع ارزشمند سرچشمه میگیره که اگه کابل و منو قط کنن اتفاقات خوبی برای انجمن براثر هم رفتی نخواهد افتاد جامعه کامینوتی می ببینند با منی که کاری بدی انجام ندادم این طور رفتار شده وای به حال بقیه بدون اینکه من کاری کنم و چیزی بگم براتکست میشه..و متوجه موضوع خواهند شد قضیه چیه واگرنه چندین بار توسط مدیریت تهدید میشم که هر دفعه دکمه تو میزنم ...آقا دکمه رو بزن رو ببین چه میشه (فقط من بجات بودم اینکار رو نمیکردم چون بعدش بدیهی هست که اتفاق خوبی نمی افته) چرا تهدید می کنی؟...
اسم کاربری من در تمام انجمن ها داخلی و خارجی و گروه های تگرامی با فعالیت ادمین چندین ساله بنده رو میشناسند عضوئ سرشناس کامنیوتی حوضه الکترونیک و تعمیرات هستم
در صورتی که کار بدی نکردم فقط دیدگاه متفاوت و 360 درجه دارم
سپاس

آخرین ویرایش:
بالا