آی پی امداد
abtahi

انا لله و انا الیه راجعون درگذشت استاد غزال

دوستعلی

کاربر vip
vip
کاربر
2016-01-29
281
614
لرستان
سلام
انسانیت و مرام ایشون برام مهم تر از اطلاعات فنی بود.خیلی با حوصله و دقیق جواب مشکلات را می دادند.حتی مسایل به ظاهر پیش پا افتاده را با حوصله جواب می داد و پیگیر حل مشکل کاربران چه قدیمی چه تازه وارد بود.
این ها را در خودم نمی بینم
خدا رحمتش کنه
سلام ،خداوند رحمتش کند روحش شاد یادش گرامی باد امروز میلاد با سعادت امام زمان(عج) هست انشاء اله در آن دنیا اجر و پاداش زحماتش نصیب خودش و خانواده محترمش گردد و امام زمان دست تک تک همه ی ما را بگیرد و بتوانیم به همدیگر در رفع مشکلات همیار همدیگر باشیم و همه ی ما را به راه راست هدایت کند انشاء اله

mossa

کاربر vip
کاربر
2010-04-04
136
560
اخی خدارحمتت کنه استاد خوب واقعا خبر ناراحت کننده بود یادش همیشه جاودان باد

alidelkhah

کاربر
2009-01-28
35
44
انا لله وانالیه الراجعون،خدایش بیامرزد،الحق زحمات زیادی برای بچه های سایت می کشید.قرین رحمت

partis

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2015-09-28
273
514
سلام همكاران گرامی
روحش شاد و نورانی
من فقط افسوس میخورم چرا نشد که از تجربیات و علم ایشون چیزی نصیب من شود
قرار بود یه دوره مجازی طراحی کنن خیلی ها هم مشتاق بودن ولی نمیدونم چرا نشد
حتی برخی افراد کلاس حضوری را هم قبول کردن ...
به هر حال از همه کسانی که علم و تجربه گران بهای خودشان را بی چشم داشتی رایگان با بقیه به اشتراک میزارن ممنونم

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,378
32
به هر حال از همه کسانی که علم و تجربه گران بهای خودشان را بی چشم داشتی رایگان با بقیه به اشتراک میزارن ممنونم
دورود
یک ضرب المثلی هست که به خاطر جایگاه کنونی بنده صلاح میدونم جایز نیست عنوان کنم
در صورتی که بدون شفافیت و مستندسازی برای کاربران سایت قضاوت یک جانبه نداشته باشیم ما به عنوان کاربر از پشت پرده داستان بی اطلاع هستیم چرا که ممکن هست حقیقت ماجرا چیزی دیگری باشد برای ما محرز نشد نمی توانیم وقتی که از موضوع بی اطلاع هستیم واژه بدون چشم داشت را بکار ببریم
سپاس

avamarket

کاربر
2014-11-29
40
39
دورود
بی تعارف عرض می کنم اگر همه جوانب را در نظر بگیریم
از حق و حقیقت نگذریم از کسی بُت نسازیم ایشون هم مثل خیلی های دیگه از کاربران سایت بودند
و این کاربرای سایت در طول سال ها از سال 2008 تا 2024 بودند که از ایشون استاد ساختند و علم تجربه شون رفته رفته با گزارش صحیح و نقطه زن از سوی کاربرا تکمیل شد...
سپاس

با سلام و احترام خدمت عزیزان

چرا ما در این انجمن لنگه استاد غزال را نمیبینیم پیشنهاد می‌کنم تاپیک بی جواب زیر بخوانید متوجه خواهید شد این غرور چه بلایی سر ما خواهد آورد

سفیر امید

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-11-29
1,067
10,080
دورود
یک ضرب المثلی هست که به خاطر جایگاه کنونی بنده صلاح میدونم جایز نیست عنوان کنم
در صورتی که بدون شفافیت و مستندسازی برای کاربران سایت قضاوت یک جانبه نداشته باشیم ما به عنوان کاربر از پشت پرده داستان بی اطلاع هستیم چرا که ممکن هست حقیقت ماجرا چیزی دیگری باشد برای ما محرز نشد نمی توانیم وقتی که از موضوع بی اطلاع هستیم واژه بدون چشم داشت را بکار ببریم
سپاس
جناب الکترونیوم این حرفا چیه که در مورد استاد مرحوم مینویسین واضحتر بگم شما کی هستین که با پر رویی تمام در مورد استاد میگین زشته . شخصیت داشته باشین اکثر کاربرای این سایت از استاد به نیکی یاد میکنند الا شما نمیدونم چه پدر کشتگی با استاد داشتین و دارین(در مورد مرده صحبت کردن بده چون دستش از دنیا کوتاهه)

electronium

Banned
2020-07-30
1,278
3,378
32
جناب الکترونیوم این حرفا چیه که در مورد استاد مرحوم مینویسین واضحتر بگم شما کی هستین که با پر رویی تمام در مورد استاد میگین زشته . شخصیت داشته باشین اکثر کاربرای این سایت از استاد به نیکی یاد میکنند الا شما نمیدونم چه پدر کشتگی با استاد داشتین و دارین(در مورد مرده صحبت کردن بده چون دستش از دنیا کوتاهه)
دورود
شما مو می بینید و بنده پیچش مو
اگر عدم شخصیت از دیدشما نشانه اینه که حق و حقیقت رو نادیده بیگیریم و از کسی بُت بسازیم و پرستش کنیم در صورتی که خودمان آن را ساختیم و پرداختیم ....قضاوت شما رد هست تا زمانی که حقایقی افشا و برملا شود...
به بنده حق بدید که دیدگاه همه جانبه نسبت به ایشون و کثرت فعالیت غیرعادی شون در انجمن در طول سال ها رو داشته باشیم ...
خاطرنشان کردید دست ایشون از دنیا کوتاهه...ما به دست ایشون کاری نداریم ما فقط می خواهیم حقیقت ماجرا را در یابیم
سپاس

آخرین ویرایش:
بالا