عزیز گرامی چرا داری همه رو از خودت دلگیر و رنجیده خاطر میکنید ؟
گناه بنده چی بود که کمک کردم تا مشکل کار شما برطرف گردد؟
از پست اول که تو این تاپیک پستی ارسال نمودم از خسارت وارده ناراحت شدم و ابراز تاسف نمودم که خسارتی متحمل گشتید
گناه بنده چی بود که از جناب غزال نیز خواهش نمودم به این تاپیک مراجعه نمایند تا با راهنمایی و کمک ایشان از خسارت بیشتر جلوگیری گردد
آخه گناه بنده چی بود که برای شما وقت گذاشتم و احترام و ارزش قائل شدم و ابراز هم دردی نیز نمودم؟
گناه بنده چه بود که با دقت در عملکرد شما مشکل رو پیدا نمودم و راهکار نیز ارائه دادم و برای مطمعن تر شدن از راهکار پیشنهادی از شخص دیگری نیز خواهش نمودم بررسی نماید
آیا رسم شما اینگونه میباشد که بعد از راه افتادن کار و باز شدن گره کار ، اینگونه برخورد نمایید ؟
آیا رسم شما اینگونه میباشد که تمام زحمات دیگران را بی ارزش شمارید و با وجود کشف ایراد اصرار بر موضوع بی ارزشی داشته باشید که هیچگونه دخلی بر ایراد مربوطه نداشته و اصرار هم بورزید که شما منظور بنده را درک نمی نمایید؟
عزیزم
اگر بلد بودید و مهارت داشتید
خدمتتان عرض کنم که من تا مطلب رو قانع نشم و خوب نفهمم روی حرف کسی مدار رو نمی بندم که بعد بیام بگم شما گفتی یا فلانی .... به همین دلیله که جویای منطق و فهم عملکرد مدار میشم و این از مزایای روش من هست
و به قول خودتون توسط منطق و عملکرد مدار که از مزایای روش خود اینهمه تعریف مینمایید پس چرا همزمان دو مولتی متر رو بابت اتصالات نادرست واعمال ولتاژ بالا سوزوندید؟
در حالی که اگر اینگونه باشد بر طبق نظریه شما قطعا 99 درصد مولتی مترهای کل دنیا باید
معیوب و سوخته باشند
چرا که باطری ۹ ولتی فقط ۱۰ دقیقه اول ۹ ولت میباشد و بعد رفته رفته کمتر و کمتر و تخلیه میشود تا به ولتاژی برسد که دیگر جانی نداشته باشد
حال بماند که اصولا باطری 9ولتی در ابتدا حتی تا حدود 10 ولت هم شارژ خواهد داشت
حال که این همه وقت گذاشتم و بارها پستهای شما رو از ابتدا خوندم تا اینکه ایراد کار رو متوجه شدم و استاد نیز تاکید نمودند ولتاژ بالا عامل ایراد بوده آیا این درست میباشد که حال میگویید
و بنابراین اشکال در اینجا بوده و احتمالا توضیح علمیش هم همونیه که در پست قبل دادم
اینگونه میشود که اشخاص از کمک و یاری نمودن به همدیگر بیزار میگردند
البته انتظار هیچگونه تشکر و سپاسگزاری نمیرود لذا این حس انسان دوستی میباشد که مرام و کردار ما رو به این سو هدایت مینماید ولی لااقل انتظار ناسپاسی هم ندارم و درست نمیباشد
لطفا پست 56 خودتو یک بار دیگه بخون ببین چی نوشتی ؟! و دیگران رو چطور برده و نوکر و پادوی خودت به شمار بردی!!
خب خداروشکر یکی بالاخره حاضر شد کمی به ما گوش کنه
یعنی تا الان درحال بازی و شوخی کردن بودیم ؟
استاد گرامی و دوستان عزیز لطف بفرمایید فقط جواب همین چندتا سوال رو تک تک اول بدید که بفهمم بعد که حل شد سراپا گوشم برای موارد اضافی
با تشکر فراوان
چشم شما فقط دستور صادر فرمایید قطعا اطاعت امر خواهد گردید
اگر شیوه پاسخگویی عزیزان اینگونه باشه خیلی از پستها كم خواهد شد
این امر شما نیز اطاعت خواهد گردید و کلیه انجمن رو موظف خواهن نمود در کوتاهترین زمان ممکن مشکلات شما رو مرتفع گردانند
امیدوارم با همان شیوه که شخصا کشف ایراد نمودید راه اندازی گردد و مشکلی نیز مرتفع گردد
سپاسگزارم