باباحیدر110
کاربر
- 2019-05-01
- 12
- 11
- 44
من اصلا نمیدونم تاپیک چیه ؟؟؟ بمولا ....بعد چی رو رها کردم ...قصد بدی نداشتم .... در هر حال عذر میخوام ....
درود
یه بار بخون ببین خودت متوجه میشی چی میخوای
گفتی ۴ تا سیم به داره
معنی جمله فوق الذکر چیه ؟ و این سیم ها کجاست که در موردش توضیح میدی ؟
در دو تاپیک دیگر هم سوال کردی و اینجا پست ۱۰۲ پاسخ دادم جای سیم های سنسور را جابجا کن اما مدتی است پاسخ ندادی .
https://www.irantk.ir/threads/84398-مشکل-بالا-رفتن-دمای-هیتر-در-حد-سرخ-شدن-المنت-مدل-Yaxun-701B
لذا کار خوبی نکردی که تاپیک را بی پاسخ گذاشتی
اینجا هم سوال کردی و در پست ۶۵ پاسخ دادم ولی این تاپیک را هم ناقص کردی و پاسخ ندادی .
https://www.irantk.ir/threads/11920-نقشه-هویه-هوای-گرم-Gordak-952
صرفنظر از بی احترامی و رفتار غیراخلاقی ، نقصانی به تاپیک ها وارد کردی که قطعا خودت هم ضرر میکنی و لذا قبل از پیگیری مشکل فنی ، لطفا رفتار خود را اصلاح کن .
سپاس
نتونستم براتون عکس ارسال کنم ...اینجا نشد ..... به ایمیل سایت فرستادم ...بلد نیستم اینجا عکس بفرستم... الان تازهرسیدم
یه سوکت 6 سیمه هست که سه تا سیم زرد داره و سه تا سفید... دو تا سیم زرد از ترانس اومده و اون یکی از سوکت ب کلید وصل میشه یکی از اون سفیدها هم به کیلید وصل میشه و دوتای دیگه به قسمت هویه مرتبطه...
اون سیم قرمز و مشکی هم ک به کلید میخورن سر راه قرمزه به یه اول یه خازن 16 ب 220v بعد یه ترازیستور و بعد یه خازن 25 ب 220v وصله بعد یه مقاومت خاکستری و بعد هم به همون سیمهای زرد وصل میشه....مشکیه هم به در آخر به ای سی هیتر میخوره زرد و با مشکی پمپ و هیتر رو روشن میکنه و زرد با سفید هویه رو.... قرمزه چیه ؟؟؟ حرارت هیتر کنترل نمیشه و بالا میره
در هر حال من عذر میخوام زیاد بروز نیستم اخوی چند سال بخاطر یه اتفاق حبس بودم بعد از 6 سال سه ماه قبل آزاد شدم تا آدیت بشم زمان میبره...شما ببخش... گاهی یادم میره چجوری راه میرفتم .... ممنون ک باز هم تحملم میکنید...یاعلی...
من اصلا نمیدونم تاپیک چیه ؟؟؟ بمولا ....بعد چی رو رها کردم ...قصد بدی نداشتم .... در هر حال عذر میخوام ....
بله متوجهام .... براتون میکشم و میفرستم تا ببینید.... ممنون....من اکثرا از خوندن پیامهای دیگران و راهنمایی شما استفاده میکنم...یاعلی
سلام.یه هویه جرداک هست.ولوم حرارتو هرچیزیاد کنیم تاثیر نداره..و ثابت مونده تعویض کردیمش ولی گرما نمیده ولی باد دارهباسلام هیترت دیجیتالی است یا آنالوگ؟ عکسهای واضحی از برد مدار چاپی آن قرار بده تا بهتر راهنمایی شوی.
سلام.یه هویه جرداک هست.ولوم حرارتو هرچیزیاد کنیم تاثیر نداره..و ثابت مونده تعویض کردیمش ولی گرما نمیده ولی باد داره