آی پی امداد
abtahi

سوال: آیا بستن موازی منابع تغذیه ایراد فنی ندارد اگر ندارد یا به نحوی ممکن است لطفا راهنمایی فرمایید

M_shekari

کاربر
2014-12-29
6
1
با تشکر از دوستان
1- اینکه شما میفرمایید دوتا باتری اشکالی نداره دقیقا چرا اشکالی نداره یعنی این دوتا باتری دقیقا همچ مقداری اختلاف پتانسیل ندارن مثلا دوتا باتری یک ولت بگیریم از یک نوع و از یک شرکت باز ممکنه یک مقدار اختلاف ولتاژ جزیی داشته باشن که بادقت زیاد بشه اونها رو مشخص کرد اون وقت بازم شما میفرمایید باتری اشکال نداره هیچ وقت نمیشه دوتا باتری که دقیقا ولتاژ یکسان داشته باشن پیدا کرد و بنابراین وقتی شما این دوتا باتری رو باهم موازی میکنید برای لحظه ای جریان بالایی درآنها ایجاد میشه برای هم پتانسیل شدن آنها غیر از اینه اگر غیر از اینه شما بفرمایید
حالا ممکنه شما بفرمایید که گفتید با دیود یکاری بکنیم منظورتون چیه ممکنه با عکس این مدار محافظ منابع موازی رو برای ما قرار بدید تا همه دوستان و خودمن استفاده کنیم من خیلی وقته میخام بدونم چطور میشه با خیال راحت منابع رو موازی کرد مطمان باشید باتری هم اختلاف خیلی کمی در ولتاژ باهم دارن بنابراین آیا برای باتری هم باید نگران باشیم یا نه با تشکر اگر توضیح دقیق و با عکس بفرمایید ممنون میشم
منکه آخر نفهمیدم میشه یا نه اگر میشه چطوری با مداری که معلوم نیست چه شکلی میشه این مشکل رو حل کرد.:83000000::83000000:
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم و دیدم در ماشین و موتورهای برقی باید باتری حتماً به صورت سری و موازی بسته بشه تا به آمپر و ولتاژ مورد نیاز برسه چون همینطور که میدونیم باتری‌ها با ولتاژ و آمپر استاندارد تولید میشه مثلاً باتری های سیلد اسید با ولتاژهای(۶ و۱۲ و ۲۴ ولت) و امپرهای( ۴ و ۶ و ۸ و ۱۲ و ۲۴ و .... ۲۵۰ آمپر ماشین‌های سنگین) ولی در خودروهای برقی(ماشین، موتور و اسگوتر) نیاز به ولتاژ های نامتعارف و آمپرهای بیشتر هست که با سری و موازی بستن چندین باتری نتیجه حاصل میشه!!!(مثلاً تو یه موتور برقی نمیتونند از باتری ۲۴ ولت ۲۵۰ آمپری ماشین سنگین استفاده کنند چون جای کافی برای اون باتری نیست و وزن اون باتری هم برابر کل وزن موتور میشه شاید هم بیشتر) پس مجبور هستند مثلاً از ۵ یا ۶ باتری ۱۲ ولت ۱۲ آمپر که مجموعاً ۶۰ یا ۷۰ آمپر میشه استفاده کنند)

بالا