البته مقایسه ها همانطور که اقای شاطی زاده گفتند در سایت
AV-Comparatives - Independent Tests of Anti-Virus Software از همه بیشتر اعتبار داره و با کیفیت ترین و مورد قبول ترین مقایسه رو این سایت انجام میده.
ولی شما باید ببینید چی براتون اولویت داره. چون از نظر های مختلف مقایسه شدن. یکی از نظر سرعت یکی از نظر بیشترین سازگاری با سیتم عامل یکی رابط کاربری یکی شناخت ویروسهای جدید و .....
خلاصه نمیشه میانگین اینها رو گرفت چون شما بسته به سیستم خودتون و مهمترین خصوصیت از نظر خودتون باید اولویت بندی کنید. شاید یکی اینقدر سیستمش از نظر سخت افزار قوی باشه که "سرعت عمل و استفاده از منابع سخت افزاری" اصلا براش هیچ اولویتی نداشته باشه.
من به شخصه شناخت ویروس ها برام از بقیه ویژگیها مهم تر هست. یعنی دلم می خواد حتی اگر سیستمم کمی کند تر میشه ولی با خیال راحت هر چی دلم میخواد اجرا کنم. از این نظر مقایسه ماه پیش این سایت رو براتون در عکسهای زیر قرار میدم:
در این عکس هر کدام که نمودار آن
کوتاه تر هست
بهترین هست. یعنی هر چه نمودار آن بلند تر شده ضعیف تر بوده
در این عکس هم همان نتایج بالا رو به صورت درصد و به ترتیب کیفیت نشون داده:
تفاوتها همانطور که میبینید کم هست. مثلا رده 7 با رده اول فقط یک درصد تفاوت داره. که این رقم بسیار کمی هست. اما خوب آخرهای جدول یکم فاصله بیشتر میشه.
به هر حال از نظرهای دیگه ممکنه کلا نمودار متفاوت یا حتی برعکس بشه! خودتون با مراجعه به سایت بالا از هر نظر مقایسه کنید